بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تازه زمینمون هم ی جای کم ارزش بود نقشه خونمون چهار طبقس فعلا ی طبقشو ساختیم ینی در حال ساختی ...
سلام .مبارکه تون باشه .برای پارکینگ چی کار کردین ؟؟؟؟
دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
خب از خونه های کوچیکتر محله های پایین یا طبقات بالا بدون اسانسور شروع کنید بعدا عوض کنید .من خودم خو ...
اخه من حدود هفت ساله ک طبقه بالا پدر شوهرم زندگی میکنیم به امید اینکه بلخره یه خونه از خودمون بخریم ولی هنوز بعد از هفت سال پولی ندارم برای خونه خریدن.
ناشکری نمیکنما.خداراشکر ولی خیلی دلم یه خونه میخواد که دیگه بعد از هفت سال بچه دار بشم🥺
آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️