2821
2789
عنوان

خرید خانه.

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 84 پست
عزیزم اگه میتونید قسط بریزید از بانک مسکن وام بردارین

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداراشکر

ممنون عزیزم نا امید نباشید درسته گرون شده خونه اما شدنی تلاش کنید انشااله برای شما هم جور میشه

ما جز واحد خونمون یک واحد دیگه هم خریدیم و دادیم‌مستاجر 

گرون شده اما خدا کمک میکنه حتما

خیلی سخته ماهم قسط آخر خونه رو تا پایان فروردین باید پرداخت کنیم ایشالله بعدش راحت میشیم

انشإالله به سلامتی و دل خوش

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

ممنون عزیزم نا امید نباشید درسته گرون شده خونه اما شدنی تلاش کنید انشااله برای شما هم جور میشه ما ج ...

انشإالله.توکل بر خدا.

مثلا اون واحد اگر کسی بخواد بخره چه قیمته؟

اتفاقا تا همین ساعت شب دارم بهس فک میکنم خیلی خستم شده، شوهرم قبل ازدواج زمینشو داشت بعد عقدم شروع ک ...

اخه چرا ؟ چرا هنوز ساختنش تموم نشده؟

ما رو هم دعا کنید 😯😔😔😔😔

انشإالله هرچه زودتر یه خونه خوب بخرین🥺

انشإالله.توکل بر خدا. مثلا اون واحد اگر کسی بخواد بخره چه قیمته؟

واحد که ما خریدیم صفر و کلید نخورده بود و خودمون‌کابینت زدیم ۱۰۰ متر هم هست البته ما قبل عید خریدیم. قسمت الان رو نمی دونم چون تهران ماشااله لحظه ای قیمت ها تغییر میکنه

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین

ما پارسال یه ماشین داشتیم اونم قیمتش ۹۰ تومن بودیه خونه سنددار پیدا کردیم که قیمتش ۳۶۰ تومن بود 

رفتیم بانک مسکن 

به سند اون خونه ای که میخواستیم بخریم ۲۲۴ میلیون وام برداشتم ماهی ۳۷۰۰ قسط میدیم 

۳۰ میلیون هم اوراق خریدیم 

بانک مسکن به خانه اولی ها طرح زوجین وام میده باید خونه سند دار بخرین 

برید بپرسید کامل بهتون توضیح میدن 

و منی که ناامید شده بودم از خونه دار شدن خدای بزرگ بهمون کمک کرد و خونه دارمون کرد 

نگران نباش خدای بالاسری حواسش به همه هست انشاالله به حق همین ماه عزیز خونه دار میشی

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز