دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
من خودم معتقد به قانون جذبم .باور می کنید ته خط بودیم حتی به زور خرج خوردو خوراکمونو در می اوردیم با قانون جذب اشنا شدم مطمئن شدم خدا هر چیو بخوام بهم میده اول یه خونه از سر کار شوهرم دادن اونهم مفتی رفتم توش بعد هم تمرکز کردم رو خونه خریدن خدا فعلا زمینشو داده کم کم می سازیم .راستی عزیزم شکر گراری خیلی مهمه بابت همین خونه ایی که توش نشستین شکر کن بابت سلامتیت شکر کن بابت منبع در امدتون شکر کن .اگه تو اطرافیان کسی از نظر مالی بالاتر بود اصلا غبطه نخور بگو میدونم خدای بزرگ من منو فراموش نمی کنه و به من بهترشو میده در کل مطمئن باش که به خواستت مبرسی .سوالی داشتی در خدمتم 🌻
دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐