2821
2789
عنوان

خرید خانه.

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 84 پست

یه هفته اس همش تو فکرمه که بدون یه قرون پول ، با این وضعیت اقتصادی چطور میشه خونه دار شم ، حدودا ۵_۶ ساله از ازدواج مون میگذره و هی درجا میزنیم ، خونه شده آرزویی که معلوم نیس بهش برسم یا نه 💔 توقعم زیاد نیستا یه خونه نقلی جمع و جور یا حتی ب مسکن مهر هم راضیم اما هیییچ امیدی ندارم ، مگر خدا معجزه کنه! یک بچه هم دارم 🥲💔

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 

ن عزیزم اگ نیاز بود به ما مجوز شهرداری نمیداد و ی قر و فری دیگ سرمون میومد

اخه خدا روشکر دعا کن منم به ارزوم برسم بتونم شروه به ساخت کنم .عزیزدلم چرا تو همون یه طبقه نمی رین سر خونه و زندگیتون بعدن بفیشو می ساختین حیف جوونیتون دور از هم 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه هفته اس همش تو فکرمه که بدون یه قرون پول ، با این وضعیت اقتصادی چطور میشه خونه دار شم ، حدودا ۵_۶ ...

مسکن مهر ثبت نام نکردین ؟؟؟کدوم شهرین ؟؟؟

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
من ارزومه یه روزی خونه دار شم و یک شب بدون منت مادرشوهر سرمو روی بالش بذارم😭😭😭 تا همین الان بیدا ...

امضات. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

انشإالله هرچه زودتر یه خونه عالی ، اونطوری که دوس دارین بخرین

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

اخه خدا روشکر دعا کن منم به ارزوم برسم بتونم شروه به ساخت کنم .عزیزدلم چرا تو همون یه طبقه نمی رین س ...

عزیزم فعلا ی طبقشو داریم میسازیم همون ی طبقش ی میلیارد خرجمون سده فقط نقشه و فونداسیون خونه را ۴طبقه گرفتیم،  ایشالا شماام بسازین 

عزیزم فعلا ی طبقشو داریم میسازیم همون ی طبقش ی میلیارد خرجمون سده فقط نقشه و فونداسیون خونه را ۴طبقه ...

اهان .ممنونم 

ما هم‌از صفر شروع کردیم واقعا از صفر حالا درسته شغل همسرم آزاد ولی سختی زیاد کشیدیم ۸ سالم هست ازدو ...

توکل بر خدا.

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

یه هفته اس همش تو فکرمه که بدون یه قرون پول ، با این وضعیت اقتصادی چطور میشه خونه دار شم ، حدودا ۵_۶ ...

انشإالله به آرزوتون هرچه زودتر میرسین .

بازم خداراشکر که تو این پنچ سال بچه دارشدین .

منکه فقط ب امید اینکه خونه بخریم ، هنوز هم بچه دار نشدم.

نه شرایطش سخت بود باید اولش ۳۵۰ میلیون می‌دادیم  گلستان هستم

چقد زیاد دعا میکنم بی درد سر خونه دارشی 🙏

پولایی ک جمع میکنید بدید طلا اصلا پول نقد نگه ندارید چون بی ارزش میشه .طلا رو اخر میتونی بفروشی سود ...

اخه انقدررررررررر قیمت خونه بالا رفته ، که هر چقدرم طلا داشته باشیم ، در مقابل خریدن خونه اون پول طلاها هیچه😕

انشإالله به آرزوتون هرچه زودتر میرسین . بازم خداراشکر که تو این پنچ سال بچه دارشدین . منکه فقط ب ...

مرسی همچنین شما ان شاالله خدا هرچی میخوایین بهتون بده.

در مورد بچه، آدم هرچی باشه از پس یک دونه بر میاد. ولی خب اگر ۴ سال پیش میدونستم همچین وضعیتی پیش میاد شاید منم بچه دار نشدن رو ترجیح میدادم🥲

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️