2821
2789
عنوان

مکیدن انگشت

449 بازدید | 43 پست

سلام دوستان.کسی میتونه کمکم کنه .دخترم از بچگی انگشت شستش رو می مکه الان 10 سالش شده شب روز تو بازی در حال مشق ......... هرراهی که گفتن انجام دادم خستم کرده فایده نداره..دنبال محافظ شست کودک میگردم تو اینترنت دیدم ولی نمیدونم از کجا باید تهیه کنم .اطلاعاتی دارین منو راهنمایی کنید

منم خواهرم میخوره ۲ سالشه دکتر گفت تیک عصبی هست ولش کنین

ی صلوات برا سلامتی امام زمانمون💖🥺🤝🏻 خدایا اینقدر ب من پول بده ک بتونم برا کل ایران ذرت مکزیکی بخرم😂🤝🏻حامله ای یا دلت ذرت مکزیکی میخواد حلالم کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر من تا همین سن ها خورد شستشو تو مدرسه موقع درس خوندن اینقد دعواش کردیم از بدیاش گفتیم کم کم گذاشت کنار مثلا گفتیم ببین این انگشتت کوچیک مونده لاغره رشد نکرده یا اگه بچه ها تو مدرسه ببینن زشته

به نظرم از مشاوره کمک بگیر تا این سن دیگه چیز ساده ای نیست من خودم تا هفت سالگی می خوردم بعد مامانم برد دکتر دندونای شیریم رو کشید و دکتره کلی ترسوند که انگشت بخوری دندونات خون ریزی می کنه همون شد دیگه ترک کردم 

2790
2823
2791
2779
2792