2777
2789
عنوان

مکیدن انگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 43 پست
باید خودش بخواد دیگه من چون دندونپزشکه تهدید کرده بود خودم وحشت داشتم یوقت نخورم باید یه کاری کنی ان ...

انقدر عکس از رو گوشی نشون دادم ببین دندانهات اینقدر خراب و وحشتناک میشه نخور داد میزنه میره نهایت یک ساعت نمیخوره دوباره همون آش و همون کاسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طفولیت اینا عادت میکنند اگه اشتباه کنم جیغ داد زیاد دارند یا لجبازند 

همون نوزادی من دستکش دستش کردمو دستش میبستم که نخوره خدا بگم چکار کنه اون دکتری رو که کلی دعوامون کرد گفت بزار راحت باشه این چه کاریه بچه رو اذیت میکنی چندماه دیگه از سرش میفته همسرمم گفت راست میگن انقدر بچه رو اذیت نکن اگر همون موقع جلوش رو گرفته بودم الان انقدر عادت بدوسختی نشده بود

الانم مدرسه میره تو اجتماع میره دیگه 😕

ینی منظورم اینه مستقل تر بشه با دوستاش بره بیاد. من دوستام خیلی مسخره م میکردن الانم خیلیا میگن هنوز😶شایدم همین مسخره کردنشون انگیزه داد بهم😂

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

خیلیم عالی حالا به برش یک کلاس ورزشی اگه می تونین رزمی اصلانم بهش گیر ندین و ب مربیش بگین همچین روش ...

تابستونها کلاس میفرستمش در طی سال تحصیلی نه ..بازهم تا حدودی روزها رو کنترل میکنم شبها که نمیفهمه اصلا هی داد میزنم نخور دوباره روش میکنه اونطرف میخوره

ینی منظورم اینه مستقل تر بشه با دوستاش بره بیاد. من دوستام خیلی مسخره م میکردن الانم خیلیا میگن هنوز ...

دوستاش که نمیدونم ولی تو فامیل بچه ها هی میگن بهش داداشش تو خونه هی میگه ولی افسوس چه فایده

ببخشید عزیزم میدونم تایپکت قدیمیه میخواستم بدونم موفق شدین عادت دخترتون رو ترک بدین؟

سلام عزیزم نه متاسفانه همچنان با این مشکل درگیرم گاهی کمتر میشه گاهی زیاد هرکار میکنم فایده نداره