2821
2789
عنوان

مکیدن انگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 43 پست
به نظرم از مشاوره کمک بگیر تا این سن دیگه چیز ساده ای نیست من خودم تا هفت سالگی می خوردم بعد مامانم ...

مشاوره بردم از طرف مدرسه معرفی کردن فایده نداشته بیشتر شبها موقع خواب تا صبح مثل پستانک میخوره روزها کمی کمتر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشاوره بردم از طرف مدرسه معرفی کردن فایده نداشته بیشتر شبها موقع خواب تا صبح مثل پستانک میخوره روزها ...

من هم تو خواب دست خودم نبود می خوردم یادمه بعد اون تهدید دکتره شبا چندتا جوراب دستم میکردم و میزاشتم زیر بالش که یوقت تو خواب نخورم 

من هم تو خواب دست خودم نبود می خوردم یادمه بعد اون تهدید دکتره شبا چندتا جوراب دستم میکردم و میزاشتم ...

من جوراب به سر آستین یک لباسش دوختم مخصوص زمان خواب یواشکی جای شستش رو سوراخ کرده بود از همون ریزه میخورد

منم تا هشت سالگی انگشتمو میخوردم الان سی سالمه😅اتقد ارامش داشت که نگو دیگه کم کم یادم رفت.  ولی از راه غیر اصولی استفاده نکن برای ترک دادنش تو ذهن بچت میمونه مثلا خودم اون زمان مامانم و مامان بزرگم فلفل زدن سر انگشتم هنوز تو ذهنم مونده 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

من هم تو خواب دست خودم نبود می خوردم یادمه بعد اون تهدید دکتره شبا چندتا جوراب دستم میکردم و میزاشتم ...

وقتی خوابش میبره همرو درمیاره تو خواب از هر راهی میخواد بمکه انگشتش رو

منم تا هشت سالگی انگشتمو میخوردم الان سی سالمه😅اتقد ارامش داشت که نگو دیگه کم کم یادم رفت.  ول ...

باز خوبه ترک کردی 😉 من که میترسم تا شب عروسیش انگشت بخوره 😭😭

من جوراب به سر آستین یک لباسش دوختم مخصوص زمان خواب یواشکی جای شستش رو سوراخ کرده بود از همون ریزه م ...

باید خودش بخواد دیگه من چون دندونپزشکه تهدید کرده بود خودم وحشت داشتم یوقت نخورم باید یه کاری کنی انتخاب خودش نخوردن بشه با زور و اجبار اینا تو این سن دیگه تاثیر نداره ببرش همون دندونپزشکی از کج شدن دندون ها  و رو به جلو شدنش بترسونتش واقعنم حالت دندون ها رو تغییر میده انگشت خوردن  

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز