2777
2789
عنوان

دیروز رفتیم سنو اونجا یه دختر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 41 پست

دنیابیادمیشه دنیات من خودم دختردارم اماهنوزهم یه جای بچه کوچک ببینم ذوق میکنم سربسرشون میزارم  عشق میکنم باهاشون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر زادمو وقتی شنیدم پسره اصلا ذوق نکردم همش حس میکردم اصلا پسر بچه ها نمیتونن شیرین باشن ولی ایقد شیرینه خیلی شیرینه🥺 خییلیییی یه روز نبینمش دق میکنم همیشه از بچه پسر بدم میومد اون نطرمو عوض کرد😁

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

خب معلومه هرکسی دختر ندارع دوست داره بچه دوم پسر بشه یکی هم پسر داره دختر میخواد 

این طبیعیه کاملا 

منم زنداییم عاشق بچه دختر بود اما خدا دو تا پسر بهش داشت ..خیلی هم بچه هاشو دوست داشت 

خودمم می‌دیدم 

من خودم خواهرم و شوهرش پسر میخواستند 

دلشون میخواست یک پسر داشته باشند تا کمکی باشه براشون اما الان ۴ تا دختر داره ...بچه هاشونم خیلی دوست دارند... این وضعیت طبیعیه چون انتظار نداشتی 

پس الکی خودتو اذیت نکن 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

قرص ال دی ۹۹ درصد جلوگیری میکنه احتمالا مرتب سر ساعت نخوردی یا همزمان باهاش دارویی خوردی که دفعش کرد ...

عزیزم والا سر ساعتم میخوردم بهداشت رفتم خودشون گفتن بخاطر اینکه جمعیت زیاد شه قرصارو بی اثر کردن ال دی دیگه شده استامینوفن یا آسپرین 

ال دی های الان بدردنمیخورن دوزشواوردن پایین

قدیمم همین بوده خودم حاصل یه ال دی بی خاصیتم😑🤧

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اره همسرمن مث شمابودبعدزایمان خوب شد

خداروشکر

همسر من چیزی نمیگه ولی دختر بچه میبینه دلش قش میره واسش یکی دوبار فقط گفت کاش دختر میشد دیگه هم پسر داشتیم هم دختر ولی بازم خداروشمر

عزیزم والا سر ساعتم میخوردم بهداشت رفتم خودشون گفتن بخاطر اینکه جمعیت زیاد شه قرصارو بی اثر کردن ال ...

اها درسته 

خیره انشاالله جانم و کلی مبارک

از این به بعد کان دوم و طبیعی با هم انجام بده که ناخواسته باردار نشی 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏