2777
2789
عنوان

دیروز رفتیم سنو اونجا یه دختر بچه

631 بازدید | 41 پست

بود انقد ناز بود ماشاالله هی شیرین کاری میکرد چشمک میزد به شوهرم میخندید 

ما بچه دوممون ناخواسته شد قرص ال دی میخوردم بچه اولم سه سالشه پسره فعلا ک بخاطراوضاع مالی و شرایط اصلاااااااااا بچه نمیخواستیم میگفتیم فقط یکی ولی حالا چندسال اینده یه دختر

ک قسمت نشد یهویی باردار شدمو بازم پسر شد الان هفت ماهمه 

دیروز ک شوهرم با دختر بچه بگوبخند میکرد یه ذوقی میکرد براش یه جوری شدم 🥺دلش دختر میخواس ولی نشد من خودم هنوز نتونستم با بارداریم کنار بیام احساس میکنم حسی بهش ندارم اون ذوقی ک سر بارداری اولم داشتم هنوز سر این ندارم نمیدونم چون شوک شدم چون نمیخواستمو شد ...کسی مث من بوده بعد زایمان یعنی خوب میشم😕

بدنیابیاد عاشقش میشید خداهرچی صلاح بدونه میده راضی باشید

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله بزار دنیا بیاد برات بخنده با دنیا عوضش نمیکنی

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه شیرینه، حالا هرچی هم که باشه... وقتی به دنیا میاد اینقدر دوسش داشته باشی! خالم بچه‌سومش ناخواسنه بود الان یه پسر خیلی خوشگل داره که روزی صدبار خودشو لعنت میکنه ک میخواسته سقطش کنه

من نظرمو میگم میرم، حتی چک نمی‌کنم که چرا ریپ زدی🥱

عزیزم من پسر دومم ناخواسته بود ولی بقدری شیرین کرد خودشو ک میگفتم کاش زودتر میاوردم😘

الان ۹ سالشه و دوباره باردارم و خدارو شکر دختر

عزیزم غصه این چیزا رو نخور چون صلاح خدا بوده اینم پسر بشه،،ان شاءالله سالم و سلامت دنیا بیاد🥰

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

بله بزار دنیا بیاد از اولی بیشتر دوسش داری🥹❤

بنویسید روی سنگ مزارم پرسپولیس شد همه داروندارم❤✨🚩ضربان قلبم فقط همینه پرسپولیس ارتش سرخ زمینه❤🏆🚩 پرسپولیس تنها عشقیه که بعد 23سال بهم خیانت نکرده❤🚩🤟🏻#پرسپولیس _قهرمان 

منم بچه هام هردو پسرن حالا بعد دنبا اومدن بچه عاشقش میشی البته واسه من مهم نیود جنسیتش ولی بچه دومم خیلی شیرین کاری میکنه تا پسر اولم

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور