هفته ۶ رفتم سونو ک هماتوم تشخیص داد اندازش گفت ۹ در ۸ میل الان هفته ۸ هستم هفته اینده سونو داده ک ببینم رفع شده یا نه میترسم نشده باشه چه کننمممم😔😔😔😔دکترم گفت کوچیک بوده احتمالا رفع شده ولی خودم نگرانم
انشالله که رفع شده و مشکلی نیس.منم ۸هفته ام ویار بدی دارم حالت تهوع وحشتناک شما چی حالت تهوع دارین
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
امیدت به خدا باشه .توم واسه حال من دعا کن خیر ببینی
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
شک نکن خدا لیاقت مادر شدن رو تو وجودت دیده و نگران نباش فقط بسپار به خودش
دیگه بیشتر از این نمیتونم استراحت کنم ۱۵ روزه بیرون نرفتم از خونم اصلا حمام دیر ب دیر توالت فرنگی غذ ...
بهترین کار رو میکنی گلم من هماتوم کوچیک داشتم رعایت نکردم افتادم روی لک بینی زیاد تو هشت هفته رفتم دیدم شده ۱۷ سی سی تمام رحم خون بود یکماه استراحت مطلق حتی غذا هم درست نکردم فقط دستشویی و تخت دراز میکشیدم تا خدا رو شکر رفع شد بهت شیاف پروژسترون نداده؟