2777
2789
عنوان

هماتوم ۹ در ۸ میلی در بارداری

416 بازدید | 15 پست

هفته ۶ رفتم سونو ک هماتوم تشخیص داد اندازش گفت ۹ در ۸ میل الان هفته ۸ هستم هفته اینده سونو داده ک ببینم رفع شده یا نه میترسم نشده باشه چه کننمممم😔😔😔😔دکترم گفت کوچیک بوده احتمالا رفع شده ولی خودم نگرانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو سونوی هشت هفته ام هماتوم رؤیت شد یک هفته است دارم شیاف میگذارم. گفت استراحت مطلق باش. شما هم شیاف میگذاری؟

خدایا شکرت بابت تمام ‌نعمتهایی که بهمون دادی، سلامتی و خانواده بالاترین نعمتها هستند، شکرت خدای مهربونم

انشالله که رفع شده و مشکلی نیس.منم ۸هفته ام ویار بدی دارم حالت تهوع وحشتناک شما چی حالت تهوع دارین

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
خیلی مواظب باش هماتوم داری استراحت کن تا خودش رفع بشه

دیگه بیشتر از این نمیتونم استراحت کنم ۱۵ روزه بیرون نرفتم از خونم اصلا حمام دیر ب دیر توالت فرنگی غذا میپزم و ظرف میشورم 

انشاالله دعام کن امروز ما کلا ژنتیکی ویاری نیستیم 

امیدت به خدا باشه  .توم واسه حال من دعا کن خیر ببینی

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
ب شرط لیاقت حتما

شک نکن خدا لیاقت مادر شدن رو تو وجودت دیده و نگران نباش فقط بسپار به خودش

دیگه بیشتر از این نمیتونم استراحت کنم ۱۵ روزه بیرون نرفتم از خونم اصلا حمام دیر ب دیر توالت فرنگی غذ ...

بهترین کار رو میکنی گلم من هماتوم کوچیک داشتم رعایت نکردم افتادم روی لک بینی زیاد تو هشت هفته رفتم دیدم شده ۱۷ سی سی تمام رحم خون بود یکماه استراحت مطلق حتی غذا هم درست نکردم فقط دستشویی و تخت دراز می‌کشیدم تا خدا رو شکر رفع شد بهت شیاف پروژسترون نداده؟

بهترین کار رو میکنی گلم من هماتوم کوچیک داشتم رعایت نکردم افتادم روی لک بینی زیاد تو هشت هفته رفتم د ...

چرا ۱۰ تا هرشب ۵ تا هم ی شب در میون ک الان ی شب در میونه