من فقط از لخت شدنش و دردش میترسم هی دست دست میکنم ک برم
خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊تاپیکای مفید تگم کنید😍
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊تاپیکای مفید تگم کنید😍
من بین کندلا و دایود گیر کردم..هر کیی از یکی تعریف میکنه نمیدونم کدوم بهتره
من میخوام برم کندلا
چندسال پیش برا صورتم دایود رفتم
من پوستم سفیده و مو مشکی برا همین کندلا بهتر جواب میده قوی تره
اونموقع هورمون هام بهم ریخته بود جواب نگرفتم بدتر شدم
اما اینکه سری جدا نداشت و سلفون باید میکشیدن رو دستگاه خوشم نیومد برای دست و پا یکم ریسک داره خدای نکرده زگیلی چیزی آدم میگیره