2777
2789
عنوان

۵۰ روز اخه ؟!

155 بازدید | 17 پست

من امروز شد ۵۳ روز ک از اخرین پریودم گذشته 

بی بی منفی 

بتا منفی 

با امپول زعفرونم پریود نشدم 

تورم و درد سینه زیاد دارم 

گاهی وقتام زیر دلم سمت چپ درد میکنه 

عفونت ادراری گرفتم شدید 

دکتر برام ازمایش و سونو نوشته نرفتم هنوز 

راهکاری ندارین پریود بشم ؟

شاید بارداری.برو سونو بده بعد چیزی نبود نچیه لیوان آب جوش بردار توش یه قاشق چایخوری نعنا خشک بریز رنگش عوض شد بخور روز اول دوم دوتا لیوان بخور بعد سومین روز یه دونه میشی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو عمرم تو کل عمرم منظم نبودم  ن چسبناک نیس اتفاقا رقیق اما خییییلی زیاد شده

عزیزم در درجه اول کسی ک نامنظمه تا دقیقا آزمایش براش مثبت نشده نباید فکر کنه بارداره.در درجه دوم من میگم بارداری ولی اوایلته..بزار هفته دیگه آزمایش بده جون اول بارداری شدیدا ترشحات رقیق داری.مبارکه انشالله😉❤

[QUOTE=285010939]بتا دادم‌ منفی [/QUOسونو بده حتما

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
عزیزم ترشح چسبناک نشونه چیه؟

ینی اون روز یا روز بعدش بدنت داره تخمک گذاری میکنه.من پریود نمی‌شدم روز ۳۱ ام این ترشحات رو داشتم با گریه رفتم بهداشت ک نکنه باردارم گفت ن اینسری تخمدانت دیر عمل کرده تخمک گذاریت رفته روز آخر.فرداشم پریود شدم.صرفا جهت اطلاع دوستانی ک ردش پیشگیریشون اینه ک روزای نیمه دوره رابطه نداشته باشن گفتم