2777
2789

فک کن 3 سال مستاجر مادر شوهر من بودن مفت نشسته بودن. با پول پیش 13 تومن تو تهران! باورتون میشه؟ صابخونه بخاطر من تخفیف داده بود. یه سالشو منم باهاشون بودم. 3 تا دوست بودیم. محبتی نبود که در حق اینا نکرده باشم حتی شمال با شوهرم رفتیم بردیمشون! خلاصه سر یه چیز خیلی مسخره و ناچیز با من قهر کردن ولی همچنان باسنشونو میکردن طرفم و میرفتن با اعتبار من تو خونه مادرشوهرم! بقیشو پست بعد میگم 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چه از دوست رسد نبکوست  به شما هم باسن رسیده

جون🤣

برای تغییر مغز ها ک پوسیدن :)🌱اکانت برای دو نفره 🤭پری متاهل که عاشق بچه دار شدنه ۲۱ سالشه و پانیذ کوچولو ۱۷ ساله که دنبال شیطونی و شادیه😁دوتا خواهر دشمن هم😫 با نظر من مشکل داری ریپ نزن دلاور🤭👌🏻

خاک تو سر دوستای بی لیاقت که تا آرنج عسل کنی گاز میگیرند

رفقا تا اسی بقیشو میزاره پست آخر منم ببینید درباره یه رفیق بی شعوره

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
متاسفم برا طرز حرف زدنت و این حجم از منت گذاشتن

آفرین

برای تغییر مغز ها ک پوسیدن :)🌱اکانت برای دو نفره 🤭پری متاهل که عاشق بچه دار شدنه ۲۱ سالشه و پانیذ کوچولو ۱۷ ساله که دنبال شیطونی و شادیه😁دوتا خواهر دشمن هم😫 با نظر من مشکل داری ریپ نزن دلاور🤭👌🏻