2821
2789
عنوان

درد شیرین...🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 20 پست
عزیزم از خدا میخوام اگر به صلاحت هست بهش برسی و با دل شاد و تن سالم کنارش زندگی کنی 

ممنونم خوشگلم از دعای قشنگت🙂🦋

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
میشه بگی چرا نمی‌رسید🥺💔

چون اون نخواست خیلی زود پا پس کشید و دخالت و مخالفت اطرافیانم مث بابام و همه ....

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون اون نخواست خیلی زود پا پس کشید و دخالت و مخالفت اطرافیانم مث بابام و همه ....

دقیقا منم مخالفت بقیه ست البته اون پا پس نکشیده ولی فرقی هم نمیکنه چون هیچ جوره نمیزارن مال هم شیم💔🙂 شما دلیل مخالفت پدرت چی بود؟؟ 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
دقیقا منم مخالفت بقیه ست البته اون پا پس نکشیده ولی فرقی هم نمیکنه چون هیچ جوره نمیزارن مال هم شیم💔 ...

دلیل مخالفتش لجبازی با من بود   

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

الهی عزیزم 🥺🥺 از خدا میخوام تموم مشکلاتت حل شه بزودی میفهمم خیلییی سخته

فدات بشم عزیزدلم مرسی واسه دعای خوبت مهربون   

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز