2821
2789
عنوان

درد شیرین...🙂

172 بازدید | 20 پست

تا سه سال و نیم پیش نمیدونستم عشق و عاشقی یعنی چی! نمیدونستم دلبستن یعنی چی! ک یهو اومد تو زندگیم و کم‌کم شد همه ی وجودم! شد تموم دنیام ! شد دلیل حال خوبم میون اون همه حال بدیام! شد آرامشم! فهمیدم عشق یعنی اون! عشق یعنی خنده هاش ! یعنی صداش ! یعنی لحظه ای ک بهم گفت تو بهترین نعمت خدایی برام...! شد تنها دعا تو نمازهام! رسید شبی ک منتظرش بودم! شب خواستگاریم! شبی ک چایی باید می‌بردم براش! چقدر لباسم بهم میومد! اما چیشد یهویی خدایا؟ چیشد ک باید اون شب بابایی کتکم بزنه؟ چرا دلیل آرامشمو از خونه بیرون کردن؟؟ چرا نزاشتن بهش برسم ؟؟ چرا شکستنم؟ چرا شکستنش؟ خدایا چرا جلوشونو نگرفتی؟ چرا نگفتی تو شاهد تموم دعاهام بودی؟ چرا نگفتی تو شاهد تموم اشکام بودی؟؟ چرا نگفتی تو شاهد عشق پاکمون بودی؟؟؟ اره من همونی ام ک نمیدونست عشق چیه ! اما الان ذره ذره وجودم بوی عشق و دلشکستن میده...🙂💔

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ارزش غصه خوردن نداره

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛

خودم حالم بده !شماهم دقیق نمک پاشسدی رو زخمم بازم قلبم درد گرفت 

اخه خدا اگه قسمت نبود بهم برسیم چرا گزاشتید سر راهم تا ب این حد عاشقش بشم خدا؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

عزیزم مگه مشکلی داشت که خانواده مخالفت کردن؟ بی دلیل مخالفت کردن؟ 

دلایلشون منطقیه... تفاوت فرهنگی داریم اما هرکاری میکنم نمیتونم بگذرم ازش 

دست خودم نیست روز و شبم کابوسه...

سعی کن به خدا متوسل شی اگه قسمتت باشه به هم میرسید اگرم نباشه آرامش پیدا میکنی و فراموشش میکنی ...

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛
خودم حالم بده !شماهم دقیق نمک پاشسدی رو زخمم بازم قلبم درد گرفت  اخه خدا اگه قسمت نبود بهم برس ...

همین جملتو هرروز بخدا میگم چرا باهاش آشنا شدم؟ چرا ایقدر طول برد؟ چرا هیچ بدی بهم نکرده؟؟؟؟

خودم حالم بده !شماهم دقیق نمک پاشسدی رو زخمم بازم قلبم درد گرفت  اخه خدا اگه قسمت نبود بهم برس ...

میشه بگی چرا نمی‌رسید🥺💔

سعی کن به خدا متوسل شی اگه قسمتت باشه به هم میرسید اگرم نباشه آرامش پیدا میکنی و فراموشش میکنی ...

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم نقطه درخشان زندگیمه.. اونم بره منم و هیچ ، منم و غصه ، منم و اشک

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم نقطه درخشان زندگیمه.. اونم بره منم و هیچ ، منم و غصه ، منم و اشک

بهش توکل کن

او خدای غیرممکن هاست برای ممکن ها گریه نکن..

بهش توکل کن او خدای غیرممکن هاست برای ممکن ها گریه نکن..

نمیدونم چی قراره بعدها برام پیش بیاد سپردم به خودش دستمو بگیره خیلیی بهش نیاز دارم مدتیه آرامشمو گم کردم

نمیدونم چی قراره بعدها برام پیش بیاد سپردم به خودش دستمو بگیره خیلیی بهش نیاز دارم مدتیه آرامشمو گم ...

عزیزم از خدا میخوام اگر به صلاحت هست بهش برسی و با دل شاد و تن سالم کنارش زندگی کنی 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز