تا سه سال و نیم پیش نمیدونستم عشق و عاشقی یعنی چی! نمیدونستم دلبستن یعنی چی! ک یهو اومد تو زندگیم و کمکم شد همه ی وجودم! شد تموم دنیام ! شد دلیل حال خوبم میون اون همه حال بدیام! شد آرامشم! فهمیدم عشق یعنی اون! عشق یعنی خنده هاش ! یعنی صداش ! یعنی لحظه ای ک بهم گفت تو بهترین نعمت خدایی برام...! شد تنها دعا تو نمازهام! رسید شبی ک منتظرش بودم! شب خواستگاریم! شبی ک چایی باید میبردم براش! چقدر لباسم بهم میومد! اما چیشد یهویی خدایا؟ چیشد ک باید اون شب بابایی کتکم بزنه؟ چرا دلیل آرامشمو از خونه بیرون کردن؟؟ چرا نزاشتن بهش برسم ؟؟ چرا شکستنم؟ چرا شکستنش؟ خدایا چرا جلوشونو نگرفتی؟ چرا نگفتی تو شاهد تموم دعاهام بودی؟ چرا نگفتی تو شاهد تموم اشکام بودی؟؟ چرا نگفتی تو شاهد عشق پاکمون بودی؟؟؟ اره من همونی ام ک نمیدونست عشق چیه ! اما الان ذره ذره وجودم بوی عشق و دلشکستن میده...🙂💔
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
آیدان ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی میسپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛
سعی کن به خدا متوسل شی اگه قسمتت باشه به هم میرسید اگرم نباشه آرامش پیدا میکنی و فراموشش میکنی ...
آیدان ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی میسپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛
تو زندگیم خیلی سختی کشیدم نقطه درخشان زندگیمه.. اونم بره منم و هیچ ، منم و غصه ، منم و اشک
بهش توکل کن
او خدای غیرممکن هاست برای ممکن ها گریه نکن..
نمیدونم چی قراره بعدها برام پیش بیاد سپردم به خودش دستمو بگیره خیلیی بهش نیاز دارم مدتیه آرامشمو گم ...
عزیزم از خدا میخوام اگر به صلاحت هست بهش برسی و با دل شاد و تن سالم کنارش زندگی کنی