و اینم میگن اون لحظه ای که آدم چشمش به بچه میوفته همه غم ها و سختی ها یادش میره🥰
و دوران بارداری واسه هر کس یه طوره
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️
همش دنبال لباس بارداری و قر و قمیش و عکس و خوردن با خیال راحت و ...😂😂😂
♡خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆ تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔ بر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
چه سختی بابا من با وجود هماتوم و فیبروم و فشار خون و تپش قلب و تنگی نفس تا آخرین روز رفتم سرکار عصری از سرکار درومدم رفتم دکتر گفت فردا برو بیمارستان واسه سزارین 😁😁
اگه واقعا تصمیم به بچه داری دارین حرف بقیه دیگه اهمیت نداره برای داشتن هرچیز ارزشمندی باید یه سری فداکاریا بکنی ویه سری چیزارم شاید ازدست بدی ولی ارزشی که خودت به اون مسئله میدی از همه چیز مهم تره