2777
2789
عنوان

چقدر از بارداری بد میگن دارم میترسم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 28 پست

اصلا و ابدا اینطور نیست من لذت بردم.چرا اینا نمیگن که وقتی تو دلت لگد میزنه چقدر کیف میکنی.به موجودی داره در وجودت بزرگ میشه.خیئیییلی خوبه اصلا نترس گاهی بعضی ویار دارن من اصلا نداشتم .اصلا نترس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه بارداریامو دوس داشتم خودمو حسابی لوس میکردم .نازمم خریدار داشت😂😂😂

منم شوهرم نگذاشت آب تو دلم تکون بخوره.هر جا میرفتم نمی‌گذاشتند دست به کاری برنم مخصوصا خانواده شوهرم

چه سختی بابا من با وجود هماتوم و فیبروم و فشار خون و تپش قلب و تنگی نفس تا آخرین روز رفتم سرکار عصری ...

جدیییی منم هماتوم دارم و خیلی تو ذوقم خورد ۱۵ روزه حبسم تو خونه و فقط فکر و خیال و گوشی

اصلا و ابدا اینطور نیست من لذت بردم.چرا اینا نمیگن که وقتی تو دلت لگد میزنه چقدر کیف میکنی.به موجودی ...

ویار منم ندارم ولی از سنگینی های اخرش و گفتن باید یکی دسمون میگرفت بلندمون میکردو اینا از ایناش میترسم و هماتوم هم ک دکتر گفت داری اینم ناراحتم کرده مدام خونم و استراحت

ویار منم ندارم ولی از سنگینی های اخرش و گفتن باید یکی دسمون میگرفت بلندمون میکردو اینا از ایناش میتر ...

نه بابا کی میگه خب بچه وزن میگیره و سنگین میشی.همیشگی که نیست بک ماه آخر اونم شاید.به سلامتی چند ماهته؟

دوس دارم ولی از اوناییم نیستم ک خودموبکشم براش 

پس بیخیال شو 🤣🤣

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿