چندتا وسایل گرفته بودم خودم کلا یک تومن بابام داد بعد هر چی زنگ زدم گفتم بقیه بابام جیغ زد گفت خریدم چی میخای از من خیلی ناراحتم میکرد دیروزم شوهرم بامن کلی دعوا کرد گفت زنگ بزن به بابات اگه سیسمونی کامل نده با تاکسی برش میگردونم منم زنگ زدم جریان به بابام گفتم گفتش که برگردون با لحن خیلی تند نتونستم خودم نگه دار زدم زیرگریه شوهرم فهمید تاکسی گرفت برد همه وسایلارو داد به نظرتون کار شوهرم زشت نبود
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
زنگ زد به بابام اولش گفت دخترت چرا گریه میکرد بابام فوش داد اینم برگشت به بابام فوش داد یه دعوا شد بعد سیسمونی برگردوند کلا بزرگ و کوچیک شوهرمن حالی نمیشه
سیسمونی درسته رسم شده که خانواده دختر میدن ولی واقعا وظیفه شون نیست شوهرت بچه شه باید واسش هزینه کنه پروش نکن اگه طرف خانواده ات رو نگیری در اینده کسی رو نداری که بهش تکیه کنه شوهرتم معلومه خیلی پرتوقعه
بچه شماست ،خانواده اگه چیزی دادن لطف کردن همین.کار شوهرت زشت بود .من خودم اصلا از خانوادم سیسمونی نمیگیرم.اخه به خانواده من چه مربوطه خرج بچم.هرگز هم به خانوادم نمیگم.
اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
یکی دیگ کرده .خود زن و مرد قرار پدر مادر بشن چرا باید وسایلشا بابابزرگ بده .چرا چون رسمه؟من ری.دم ب این رسوم.کل سیسمونیو خودم خریدم.بابامفقط ی تخت ب عنوان هدیه داد