2821
2789
عنوان

سیسمونی

331 بازدید | 36 پست

چندتا وسایل گرفته بودم خودم کلا یک تومن بابام داد بعد هر چی زنگ زدم گفتم بقیه بابام جیغ زد گفت خریدم چی میخای از من خیلی ناراحتم میکرد دیروزم شوهرم بامن کلی دعوا کرد گفت زنگ بزن به بابات اگه سیسمونی کامل نده با تاکسی برش میگردونم منم زنگ زدم جریان به بابام گفتم گفتش که برگردون با لحن خیلی تند نتونستم خودم نگه دار زدم زیرگریه شوهرم فهمید تاکسی گرفت برد همه وسایلارو داد به نظرتون کار شوهرم زشت نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیسمونی درسته رسم شده که خانواده دختر میدن ولی واقعا وظیفه شون نیست شوهرت بچه شه باید واسش هزینه کنه پروش نکن اگه طرف خانواده ات رو نگیری در اینده کسی رو نداری که بهش تکیه کنه شوهرتم معلومه خیلی پرتوقعه

چرا موقع بدنیا اومدن بچه یا وقتی بچه تازه بدنیا اومده دعوا میشه؟؟؟؟ توو اکثر خونه ها میشه

عزیزم تنها نیستی برا ما هم یه مدل خاص دیگه دعوا شد 😕 دیگه از بس گریه کردم بخدا حال کریه کردن ندارم

خدایا ب دلامون آرامش بده
کارش افتضاح بود از زشت بدتر توهین بزرگی بود 

به بابام گفتم اینجور میگه گفت برگردون شوهرم با بابام حرف میزد به اونم گفت سیسمونی برگردون اینم برگردوند بابام خیلی پافشاری کرد

بچه شماست ،خانواده اگه چیزی دادن لطف کردن همین.کار شوهرت زشت بود .من خودم اصلا از خانوادم سیسمونی نمی‌گیرم.اخه به خانواده من چه مربوطه خرج بچم.هرگز هم به خانوادم نمیگم.

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

یکی دیگ کرده .خود زن و مرد قرار پدر مادر بشن چرا باید وسایلشا بابابزرگ بده .چرا چون رسمه؟من ری.دم ب این رسوم.کل سیسمونیو خودم خریدم.بابام‌فقط ی تخت ب عنوان هدیه داد

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن