دیشب با همسرم بد دعوام شد رفت بیرون از خونه بهش ز زدم گفتم حالم خوب نیس دیدم با مادرش اومد...خونه تو جر و بحث بهم ریخته بود.مادرش هیچ سعی نکرد بحث و بخوابونه و فقط از پسرش دفاع کرد...خیلی ناراحت شدم و خونه رو ترک کردم.الان حالم بده از این اتفاقا...یکم باهام حرف بزنید😪
حالا شما جوونید و بی تجربه ،مادر اون که سنی ازش گذشته چجوری میتونه اینقدر خودشو کوچیک کنه بیاد وسط ...
😔😔😔واقعا نمیدونم دلیل اینکارش چیه ک باعث شد این همه دعوا بدتر شه.اگه نیومده بود شاید خیلی زود همه چی جمع میشد.وقتی رفت ب منم امروز ز زد ولی من دیگه جوابشو چندین بار ندادم..نمیدونم چطوری فراموش کنم
😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمیفهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
خداروشکر رفع شده مشکلتون .امیدوارم شوهر من اینو ب خودش یادآور شه ک من منتفرم از اینکار
من یبارم گفتم که دختر خالت پیام داده میگه که شنیدم دعوا کردین
بعد گفتم آبرون رفت پیششو....
فضولی های کوچیک که میکنه ولی حداقل نمیره ننسو بیاره سر من 😑
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین