2777
2789
عنوان

بچها دیشب....

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 27 پست
برای همین موضوع ک سریع در جریانشون گذاشته..خیلی دلخورم.گرچه میگه فک کردم نیاز ب کمک باشه برای حال بد ...

شاید واقعا ترسیده برای شما کمک آورده اگه اینطوری بوده دعواش نکن😁

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
برای همین موضوع ک سریع در جریانشون گذاشته..خیلی دلخورم.گرچه میگه فک کردم نیاز ب کمک باشه برای حال بد ...

کلا عزیزم با همسرت صحبت کن دوستانه و در یک موقعیتی که تنش نباشه که دیگه هیچ وقت اینکار رو نکنه 

همین باعث میشه تو از مادرشوهرت دیگه خوشت نیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا شما جوونید و بی تجربه ،مادر اون که سنی ازش گذشته چجوری می‌تونه اینقدر خودشو کوچیک کنه بیاد وسط ...

😔😔😔واقعا نمیدونم دلیل اینکارش چیه ک باعث شد این همه دعوا بدتر شه.اگه نیومده بود شاید خیلی زود همه چی جمع میشد.وقتی رفت ب منم امروز ز زد ولی من دیگه جوابشو چندین بار ندادم..نمیدونم چطوری فراموش کنم

شاید واقعا ترسیده برای شما کمک آورده اگه اینطوری بوده دعواش نکن😁

از طرفیم میگه خودش اومد من نگفتم بیاد!

ولی خب ب محضی ک شوهرم رفته خونشون من دیدم مادر شوهرم زنگ میزنه بهم!ولی جواب ندادم

کلا عزیزم با همسرت صحبت کن دوستانه و در یک موقعیتی که تنش نباشه که دیگه هیچ وقت اینکار رو نکنه  ...

اخه قبلنم صحبت کردم.ولی نمیدونم چطوری هر موضوعی رو از زیر زبونش میکشن و زودتر از من باخبر میشن

اوایل که دعوا کردیم با شوهرم  شوهرم رفته بود به مامانش گفته بود مامانش اومد شروع کرد نصیحت داد ...

خداروشکر رفع شده مشکلتون .امیدوارم شوهر من اینو ب خودش یادآور شه ک من منتفرم از اینکار

ممنون عزیزم

فدات جانم🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
خداروشکر رفع شده مشکلتون .امیدوارم شوهر من اینو ب خودش یادآور شه ک من منتفرم از اینکار

من یبارم گفتم که دختر خالت پیام داده میگه که شنیدم دعوا کردین 

بعد گفتم آبرون رفت پیششو....

فضولی های کوچیک که میکنه ولی حداقل نمیره ننسو بیاره سر من 😑

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین