2777
2789
عنوان

بچها دیشب....

359 بازدید | 27 پست

دیشب با همسرم بد دعوام شد رفت بیرون از خونه بهش ز زدم گفتم حالم خوب نیس دیدم با مادرش اومد...خونه تو جر و بحث بهم ریخته بود.مادرش هیچ سعی نکرد بحث و بخوابونه و فقط از پسرش دفاع کرد...خیلی ناراحت شدم و خونه رو ترک کردم.الان حالم بده از این اتفاقا...یکم باهام حرف بزنید😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امشب ذهنت رو اروم کن یه کم اهنگ بی کلام گوش کن ریلکس کن چشماتو ببند مثبت فکر کن 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
عزیزم چقدر بد که انقدر سریع مادرش رو در جریان قرار داده  اون طبیعی هست مردها قهر کنن برن بیرون ...

مث بچه ها رفته بزرگترشو آورده

روزی غبار، ازروی الماس برداشته میشود👌🏻
عزیزم چقدر بد که انقدر سریع مادرش رو در جریان قرار داده  اون طبیعی هست مردها قهر کنن برن بیرون ...

برای همین موضوع ک سریع در جریانشون گذاشته..خیلی دلخورم.گرچه میگه فک کردم نیاز ب کمک باشه برای حال بدت و اوردمش!

واقعا چطور شخصیت خودش رو پایین آورد با پسرش آمد خونه.همسرشما چه کار زشتی انجام داده . بعدا حتما باهمسرت حرف بزن بگو کار خیلی بدی انجام دادی به مادرشوهرتم توی آرامش بگو ازتون دلخورم نباید دخالت میکردین

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

اوایل که دعوا کردیم با شوهرم 

شوهرم رفته بود به مامانش گفته بود مامانش اومد شروع کرد نصیحت دادن من 😑

من اون موقع داستم گریه میکردم رفتم آشپزخونه و گریه کردم نیومدم خونه 

بعد آشتی مسخرس کردم چند بار اینکارو کرد بعد دیگه الان نمیره هر دعوایی رو به ننش بگه 

گفتم که دوس ندارم بقبه خبر دار بشن از مسائل خصوصیمون 

حرف بزن باهاش

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین