2777
2789
عنوان

من بچمو میخام🥲❤️‍🩹

379 بازدید | 27 پست

هر دو سه ماه یبار خواب میبینم بچه دارم

توی خوابام هنوز ۱ سالش نشده ازیناس که خیلیییییی مهربون و خوش خندن منتظرن یه اتفاق بیفته از خنده بترکن

همیشه هم یه شکله 

بیدار میشم انقد بغضی میشم

دلم میخاد گریه کنم احساس میکنم بچمو گرفتن ازم حالم بد میشه با این که میدونم خواب بود

❤️‍🩹

شما اینجوری شدین زمان مجردیتون؟ الان ۲ سال شده فکر کنم شاید بیشتر

هر چند وقت خوابشو میبینم🥲🥲

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی چه قشنگ 

بنظرم معنی خاصی داره 

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
اونوقت من سه تا بچه دارم میخابم یادم می‌ره دارمشون تازه خواب میبینم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مجردم

🤣🤣🤣 بگردمت 

الهی سلامت باشن

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
اونوقت من سه تا بچه دارم میخابم یادم می‌ره دارمشون تازه خواب میبینم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مجردم

آره واقعا مثل من 🫥😂😂😂😂😂

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
🤣🤣🤣 بگردمت  الهی سلامت باشن

مطالب تاپیک منو بخون ان شاالله هروقت خواستی باردار بشی کمکت کنه. برای زیبایی و هوش و اخلاق و خوش روزی و.....

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡