2777
2789
عنوان

من بچمو میخام🥲❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 27 پست
نظرت چیه؟

تعبیر خواب بلد نیستم از کسی که بلده بپرس

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه خب پس خیالم راحت شد تنها نیستم🤭

آره خواهر 

اینقدر که اذیت میکنن 

مغز هی اون موقع هارو نشون میده میگه نگا چه راحت بودی این چه کاری بود کردی آخه حالا من یکی نه دوتا نه چهارتا 😁😂

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
شاید بچه آیندته چون یکی از فامیلای ما برای برادرشو دیده بود چندسال بعد برادرش دنیا اومد همونجوری بود

اره اینو زیاد شنیدم

وای اگه بچم این شکلی باشه که من از زندگی میفتم

صب تا شب فقط باید بشینم نگاش کنم

عین عروسکه🥲

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
مطالب تاپیک منو بخون ان شاالله هروقت خواستی باردار بشی کمکت کنه. برای زیبایی و هوش و اخلاق و خوش روز ...

والا من ۳_۴ سال دیگه تازه مهاجرت میکنم حالا این که اونجا کی شوهرمو پیدا کنم و کی تصمیم بگیرم بچه دار بشم خدامیدونه چندین سال دیگس😂

والا من ۳_۴ سال دیگه تازه مهاجرت میکنم حالا این که اونجا کی شوهرمو پیدا کنم و کی تصمیم بگیرم بچه دار ...

موفق باشی 

فکر کن داری کتاب میخونی یه دور بخون ...

من خودم همش میگم کاش قبلا کسی بود اینارو بهم یاد میداد

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
تعبیر خواب بلد نیستم از کسی که بلده بپرس

من به تعبیر و خواب و فا‌ل و اینا اعتقاد ندارم که بخام پی گیر باشم

فقط محض سرگرمی نظر شخصیتو خاستم بپرسم💗

من به تعبیر و خواب و فا‌ل و اینا اعتقاد ندارم که بخام پی گیر باشم فقط محض سرگرمی نظر شخصیتو خاستم ب ...

خوب منم اعتقاد ندارم گفتم شاید اعتقاد داری😂🤌🏿

ولی با دنیای موازی اوکیم میتونه از دنیای موازی باشه

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
موفق باشی  فکر کن داری کتاب میخونی یه دور بخون ... من خودم همش میگم کاش قبلا کسی بود اینار ...

باشه میخونم

ولی خب آدم لازم نیست همیشه همه چیزو بلد باشه

متخصص و دکتر برای این مواقعه 

موسسه های زیادی هستن که از قبل بارداری مادر و پدر به روانشناس/روانکاو مراجعه میکنن تا روی آسیب‌های روحی و خلا های عاطفی و مشکلات خودشون کار کنن تا آماده ی مادر و پدر سالم بودن بشن 

بعد دکتر قشنگ همپای خانوادس بهشون همه چیزو آموزش میده راجب نحوه رفتار صحیح با بچه ب ای رشد دادن انواع ابعاد شخصیتش 

و از فکر میکنم ۱ سالگی بچه رو یه محیطی مثل آموزشگاه میبرن کلا ۲ ساعته دو _۳ _۴ روز در هفته بستگی به خونواده داره ک کدوم رو انتخاب کنن

تو قالب بازی به بچه ها مهارت زندگی یاد میدن و روی رشد فردیشون کار میکنن و خونواده رو در جریان میذارن

خلاصه که هرچی به وقتش قشنگه و آدم لازم نیست صفر تا صد همه چیزو بلد باشه که قدم توی اون راه بذاره😍

خوب منم اعتقاد ندارم گفتم شاید اعتقاد داری😂🤌🏿 ولی با دنیای موازی اوکیم میتونه از دنیای موازی باش ...

🥲 خوش بحال اون یکیِ من