2777
2789
عنوان

بوتاکس🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 52 پست
کسی خودش یا اطرافیانش فیلر زیر چشم تزریق کرده ؟

من زدم پارسال

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
مگ بجز پیشونی و دور چشم کجا رو بوتاکس میزنن.؟؟؟

خط خنده دور چشم پیشونی گلم

مگه میتونه منو از یادت ببره؟                                                   عمرا اگه تو بغلش خوابت ببره:)🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خط خنده دور چشم پیشونی گلم

ن خط خنده رو بوتاکس نباید زد اصلاااا داغون میشه صورتتون فقط با ژل پر کنید

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
ژل چی؟ من خط اخم میخام برم ۲۹ سالمه

برای پیشونی دور چشم میتونی بوتاکس کنی ولی دور لبتون و ژل بزنید خیلی بهتره بوتاکس فلج میکنه بعد از ی مدت هم افتادگیش بیشتر میشه

بگو عزیزم

مرسی گلم قیمت دکترتون راضی بودین یانه تغییر محسوس بوده یانه ماندگاری و اینکه چند سیسی چشمتون کوچیک نشده کبود شد یانه خلاصه هرچقد می تونید توضیح بدید دو ساله تو فکرشم چند ماهه دنبال دکترم خیلیم ترسو هستم و جسارتا چند سالتونه گودی زیاد داشتین برند فیلر م بگید ممنونم ازتون 

چرا اونایی که بوتاکس میکنن پیشونی رو  ابروهاشون میره بالا؟  خیلی بدع اینجوری

برا من یکیش رفت بالا یکیش پایین موند، ابروم تا به تا شد

خودتون میتونین به دکتر بگین جوری بزنه که ابرو بالا نره

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
برای پیشونی دور چشم میتونی بوتاکس کنی ولی دور لبتون و ژل بزنید خیلی بهتره بوتاکس فلج میکنه بعد از ی ...

الان پیشونی پس اوکیه؟۸۰۰

هزینه ژل چنده؟

بعد ولسه پر شدن صورت چی خدبه؟

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
مرسی گلم قیمت دکترتون راضی بودین یانه تغییر محسوس بوده یانه ماندگاری و اینکه چند سیسی چشمتون کوچیک ن ...

عزیزم چشمم گود بود تیره هم بود ۳۲ سالمه دکترم تو سعادت اباد بود دکتر محجوری من کلا کار زیبایی اونجا انجام میدم هم بدن هم صورت اما پیشنهادم بهتون تزریق چربی بهتره تا ژل والا ژل چشم منو انگار خسته کرده انگار هر کی میبینه میکه خواب بودی یا خوابت میاد البته الان ی سال داره مبکذره خیلی خیلی بهتر شده