2777
2789
عنوان

بوتاکس🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 52 پست
الان پیشونی پس اوکیه؟۸۰۰ هزینه ژل چنده؟ بعد ولسه پر شدن صورت چی خدبه؟

خوب برو ببین اول ایراد صورتت چیه 

با ژل حل میشه یا چربی باید تزریق کنی

ژل هم برند مختلف داره دیگ بدرد نخورش زیر ۱تومن نیس 

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چشمم گود بود تیره هم بود ۳۲ سالمه دکترم تو سعادت اباد بود دکتر محجوری من کلا کار زیبایی اونجا ...

من فیلر زیر چشم زدم بالا اومد خوب شد ولی تیرگی زیرچشمم انگار همراه پوست زیرچشم اونم اومد بالا و بیشتر تو چشمه، دوستم ندارم باز برم چی بزنم برای رفع تیرگی

من فیلر زیر چشم زدم بالا اومد خوب شد ولی تیرگی زیرچشمم انگار همراه پوست زیرچشم اونم اومد بالا و بیشت ...

اول صبر کن بزار ی سال بگذره برای کبودی چشمت اقدام بکن ک تیرگیش برطرف بشه فیلر برای تو دیک جواب نمیده دقیقا مثل من دیگ

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
عزیزم چشمم گود بود تیره هم بود ۳۲ سالمه دکترم تو سعادت اباد بود دکتر محجوری من کلا کار زیبایی اونجا ...

بازم معذرت میخوام سوال می پرسم یعنی رو حالت چشمتون تاثیر گذاشته برگردین عقب بازم میزنین یا گودی بهتره 

خوب برو ببین اول ایراد صورتت چیه  با ژل حل میشه یا چربی باید تزریق کنی ژل هم برند مختلف داره ...

هر سی سی ۲ تومنه

چربی ۷ تومنه دردشم خیلی زیاده نمیدونم چیکار کنم

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
چرا اونایی که بوتاکس میکنن پیشونی رو  ابروهاشون میره بالا؟  خیلی بدع اینجوری

بستگی داره بخوای ابروهات بره بالا یا چشمت کشیده بشه هر جور بگی میزنه برات 

بازم معذرت میخوام سوال می پرسم یعنی رو حالت چشمتون تاثیر گذاشته برگردین عقب بازم میزنین یا گودی بهتر ...

ن نمیزنم چربی تزریق میکنم اگر برگردم عقب البته

اول صبر کن بزار ی سال بگذره برای کبودی چشمت اقدام بکن ک تیرگیش برطرف بشه فیلر برای تو دیک جواب نمیده ...

من نمیخوام فیلر بزنم خوبه همینجوری، فقط مشکلش تیرگیش هست که میترسم کاری کنم بدتر شه یا دلخواهم نشه. راستی چرا گفتین فیلر دیگه برای من جواب نمیده؟ و یه سوال دیگه اینکه برای شما تیرگی بیشتر نشد بعد از فیلر زدن؟

هر سی سی ۲ تومنه چربی ۷ تومنه دردشم خیلی زیاده نمیدونم چیکار کنم

مامانم صورتشو چربی زد اولش شبیه گلابی بود انقد ورم داشت الان از منی ک بچه اش هستم قشنگ تره صورتش

مامانم صورتشو چربی زد اولش شبیه گلابی بود انقد ورم داشت الان از منی ک بچه اش هستم قشنگ تره صورتش

آره خاله منم تزریق کرد ولی یکم گرونه اخه

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
من نمیخوام فیلر بزنم خوبه همینجوری، فقط مشکلش تیرگیش هست که میترسم کاری کنم بدتر شه یا دلخواهم نشه. ...

ببین فیلر زیر چشم همیشه بار اول خودشو نشون میده نگر قرار باشه رو صورتت بشینه همون دفعه اول نشون میده بهت میاد یا نه مثل لب نیس ک هر چقد بزنی فرم بگیره بعد زیر چشم پوستش نازکه زدن مجدد باعث قلمبه شدنش میشه بهتره بری دکتر پوست راهنماییت کنه برای از،بین بردن تیرگی هم هزینه اش کمتر میشه هم درد و ریسکش کمتره

آره خاله منم تزریق کرد ولی یکم گرونه اخه

اما ارزش داره مخصوصا صورت های لاغر عالی میشه