2777
2789
عنوان

چادر

227 بازدید | 11 پست

سلام دوستان فردا شب جایی دعوتم ک باید با چادر برم 

بعد من وقتی آرایش نمیکنم قیافه خییییلی بی روح نشون داده میشه 

یعنی نمیشه یه چیز خیلی ملایم بزنم؟ 

اگه آره در چه حد ؟ 

یه کرم بزن.. رژ ملایم.. یه خط چشم و ریمل.. خیلی خط چشم کلفت نباشه یه خط نازک کافیه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درسته باید حرمت چادر رو نگه داری 

ولی میتونی در حدی آرایش کنی که چهرت از اون حالت بی روحی و شلختگی بیرون بیاد . نه تنها بد نیست بلکه ثواب هم داره 

ولی از یه حدی بیشتر نشه مثلاً رژ پررنگ نزن یه چیزی بزن که فقط به لبات رنگ ملایم بده 

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️

کرم بزن رژ کمرنگ بزن ابروهات سامون بده

بعد از مدت ها خواننده خاموش بودن بالاخره اومدم تو جمعتون😃😘☺😍 یک عدد وطن پرستِ مذهبی هستم😎👋 عاشق تاریخ ایران باستان🥳 و دلداده ی اهل بیت(ع)😌🙂 رفیق ملی گرایی با مذهبی بودنم در تضاد نیست. هر جور هستی من دوستت دارم😍
درسته باید حرمت چادر رو نگه داری  ولی میتونی در حدی آرایش کنی که چهرت از اون حالت بی روحی و شل ...

حتی ملایم هم باشه ولی همینکه طرف مقابل بفهمه  آرایش  داری جلوی  نامحرم حرامه مگه تو جمع محارم باشه

سلام گلم 

باعشقت آشتی نکردید؟🥲

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
سلام عزیزدلم انگار ن آشتی میکنیم  نه قهریم.. چند روزی یبار  راجب یچیزی صحبت میکنیم ... ...

چه بد 

آنقدر بدم میاد ازاین حالت آدم تکلیفشو نمیدونه یارو باهاش هست یانه😑 

ولی خب حداقل  حرف بزنی بهتره اونجوری دیگه خیلی فاصله میشه سرد میشه 

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍