2777
2789
عنوان

چادر

227 بازدید | 11 پست

سلام دوستان فردا شب جایی دعوتم ک باید با چادر برم 

بعد من وقتی آرایش نمیکنم قیافه خییییلی بی روح نشون داده میشه 

یعنی نمیشه یه چیز خیلی ملایم بزنم؟ 

اگه آره در چه حد ؟ 

یه کرم بزن.. رژ ملایم.. یه خط چشم و ریمل.. خیلی خط چشم کلفت نباشه یه خط نازک کافیه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته باید حرمت چادر رو نگه داری 

ولی میتونی در حدی آرایش کنی که چهرت از اون حالت بی روحی و شلختگی بیرون بیاد . نه تنها بد نیست بلکه ثواب هم داره 

ولی از یه حدی بیشتر نشه مثلاً رژ پررنگ نزن یه چیزی بزن که فقط به لبات رنگ ملایم بده 

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️

کرم بزن رژ کمرنگ بزن ابروهات سامون بده

بعد از مدت ها خواننده خاموش بودن بالاخره اومدم تو جمعتون😃😘☺😍 یک عدد وطن پرستِ مذهبی هستم😎👋 عاشق تاریخ ایران باستان🥳 و دلداده ی اهل بیت(ع)😌🙂 رفیق ملی گرایی با مذهبی بودنم در تضاد نیست. هر جور هستی من دوستت دارم😍
درسته باید حرمت چادر رو نگه داری  ولی میتونی در حدی آرایش کنی که چهرت از اون حالت بی روحی و شل ...

حتی ملایم هم باشه ولی همینکه طرف مقابل بفهمه  آرایش  داری جلوی  نامحرم حرامه مگه تو جمع محارم باشه

سلام گلم 

باعشقت آشتی نکردید؟🥲

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
سلام عزیزدلم انگار ن آشتی میکنیم  نه قهریم.. چند روزی یبار  راجب یچیزی صحبت میکنیم ... ...

چه بد 

آنقدر بدم میاد ازاین حالت آدم تکلیفشو نمیدونه یارو باهاش هست یانه😑 

ولی خب حداقل  حرف بزنی بهتره اونجوری دیگه خیلی فاصله میشه سرد میشه 

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍