2777
2789
عنوان

از حرفای پسرم‌ فکرم مشغوله

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 27 پست
اصلا نمیدونم خودم امادگی دارم  ، زندگیم خوبه فقط چون دنبال کارم که البته هنوز کار درست پیدا نکر ...

زندگی خودتونم دوباره شاد میشه و جون‌میگیرخ

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم وقتی ۶ ساله بود خیلی حس تنهایی داشت.مهمونی میرفتیم خواهر و برادر میدید موقع برگشت تو ماشین بغض میکرد تا برسیم خونه.خیلی از نطر روحی داشت اذیت میشد.

تصمیم گرفتیم واسش یه همراه بیاریم.الان کلاس دومه و خواهر ۳ ماهه داره.اصلا دنیاش عوض شده.

سعی کن از تنهایی درش بیاری چون دوست و فامیل واسش خواهر و برادر نمیشه.

از چه نظر ؟؟

سال دیگه پسرت می ره اول شما شب بیدار می مونی نی نی همش گریه می کنه توجه می خواد از این طرفم یکی می خواد به درس و مشق پسرت برسه سر من اومده همش کتابش رو پرت می کردم که برو خودت بخون اونم می گفت املا بگو یه اوضاعی بود بیا و ببین بهترین سن برا بچه دوم سه و چهار سال هس

با حرف بچه احساساتی نشو... اگه واقعا شرایط روحی و مالی و ارتباط خوب با همسر داری خیلیم خوبه فرزند دو ...

نمیدونم والا ، زندگیه دیگه هر روز یه بازی سر ادم در میاره واقعا پیش بینی سخته 

مثل دختر من اصلا دلش خواهر و برادر نمیخواد

چه جالب ، حالا پسر منم مارو کچل کرده .. به باباش زنگ زده که بیا برا من نی نی بخر من تنهام ، اونم به من میگه به حرف بچه گوش کن 😂

چه جالب ، حالا پسر منم مارو کچل کرده .. به باباش زنگ زده که بیا برا من نی نی بخر من تنهام ، اونم به ...

نه دختر من خیلی حسوده 

حتی اگر به بچه ای محبت کنیم ناراحت میشه که منو دوست ندارید یا اینکه این زشته چرا نازش میکنیدو...

کلا من به فکر دومی نیستم 

اما دخترم هم تمایلی نداره!!

دختر منم همش می گفت چرا اینقدر تنهام چرا خواهر یا برادر ندارم ولی من نظرم بود چون ۶ سالش تموم شده برارم بره کلاس اول چون بچه ی کلاس اولی خیلی نیاز به همکاری مادر داره

بعداز کلاس اول دخترم باردارشدم و پسرم به دنیا اومد و واقعا دخترم خوشحال بود وباهاش بازی می کرد الان با این که دخترم دانشجو پسرم کلاس ششم هست باهم رابطه ی خوبی دارن وهوای هم رو خیلی دارن وگهگاهیدهم که به هم دعوا یا بحث میکنن محل نمیدم خودشون کوتاه میان

البته حتما شرایط روحیت رو بسنج چون واقعا دوتا بچه حوصله میخاد 

سال دیگه پسرت می ره اول شما شب بیدار می مونی نی نی همش گریه می کنه توجه می خواد از این طرفم یکی می خ ...

سال دیگه پسرم میره پیش دبستانی ۱ ، البته حرفای شماهم کاملا درسته