2777
2789
عنوان

از حرفای پسرم‌ فکرم مشغوله

387 بازدید | 27 پست

همسرم مدتیه میگه راجع به بچه دوم فکر کن و هر وقت امادگی داری یه بچه دیگه بیاریم ولی من نمیفهمم امادگی دارم یا نه و هنوز دودلم 

حالا ما اصلا جلو پسرم هیچ حرفی نزدیما ( امسال باید بره پیش ۱ ) میگه مامان ببین من چقدر تنهام ، کاش منم یه خواهر داشتم باهم بازی میکردیم و یهو اشکاش ریخت 

نمیدونستم بهش چی بگم واقعا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احساس تنهایی می‌کنه .. بزار دومی اقدام‌کن

حالا پسر من سه سالش ..

همش میگه داداشم اسمش علی باش یا حسام 😂😂

اسم خودش سام هست ..درصورتی این اسم حسام‌نشنیده اصلا ..

بعدش معلوم نیست جنسیت هنوز و ترکی از بارداری نداره

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

الهی فکر بدی نکن خب همبازی میخواد دیگه طبیعیه عزیزم.....ببین از نظر‌روحی اینا شرایط داری یا نه بعد تصمیم بگیر

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
الهی فکر بدی نکن خب همبازی میخواد دیگه طبیعیه عزیزم.....ببین از نظر‌روحی اینا شرایط داری یا نه بعد ت ...

اصلا نمیدونم خودم امادگی دارم  ، زندگیم خوبه فقط چون دنبال کارم که البته هنوز کار درست پیدا نکردم دودلم