2777
2789

من تقریبا نه ماه پیش خواب دیدم گوشواره های بزرگی تو گوشم خیلی بزرگ بود سرچ کردم نوشته یود صاحب فرزند پسر میشید

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

علائمی ک بارداری پسر درسته پوست مخصوصا دست هاخشک میشه

سینه راست بزرگتر میشه 

رشد موهای صورت و دست سریع میشه و حتی بیشتر 

ب ویار هم اعتقادی ندارم چون هرکس ویارش یه جوره

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
کنار میاد و عاشقشون میشه و جنسیتو فراموش میکنه

الهی آمین مرسی از حرفات گلم ،خوشبخت باشی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
واقعیته خب نباید انقد بری تو فکر جنسیت میبینی اونی ک دوست داری نیست ناراحت میشی  ناشکری نیست ب ...

برای منی که از دست دادم چه قبل بارداری چه بعدش جنسیت اصلا مهم نیست نبوده ونخواهد بود و برای منی که خواهر نداشتم همیشه ارزوم داشتن خواهر بوده 

هر اتفاقی میوفته یه حکمتی داره جایه اینکه بگی خورد توذوقم باید بگی خدا شکرت دخترم صاحب خواهر میشه و تنها نیستن و هوای همو دارن