2777
2789
علائمی ک بارداری پسر درسته پوست مخصوصا دست هاخشک میشه سینه راست بزرگتر میشه  رشد موهای صورت و ...

برا من سینه راست بزرگتر شد پوست دستام خشک شد حالا رشد مو کم شده برعکس بود برا من 

اره ممکنه،تو این ده سالی که با شوهرمم همیشه پسر دوس داشت حسرت داره،ولی اگر هم نشد دعا میکنم بتونه کن ...

اگه ان تی احتمال دختر داده زیاد حساس نشو ان تی بگه دختر احتمال خطا هست اما بگه پسر ن چون پسر رو ازبیضه میگه اما دختر رو ن ممکنه رشد نکرده باشه 

من ان تی گف دختر انومالی گفت پسر

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ده هفته هستم  هنوز نرفتم ان تی  کلا ویار نداشتم ولی همه ی این علائمارو سر دخترمم داشت ...

خدا کنه سالم باشه و جنسیتی که میخوایی 

منم دعا کن کلا فکرم شده جنسیت بچم

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای منی که از دست دادم چه قبل بارداری چه بعدش جنسیت اصلا مهم نیست نبوده ونخواهد بود و برای منی که خ ...

اره همه میگفتن پسره من فک نمیکردم دختر باشه میدونی علتش این بود خودمو درگیر جنسیت و علاعم کرده بودم و یک دلیل دیگه خانواده همسرم بشدت عقب مونده رو من تاثیر گذاشته بودن الحمدالله به خودم اومدم خدا مهرشو انداخته به دلم

اره همه میگفتن پسره من فک نمیکردم دختر باشه میدونی علتش این بود خودمو درگیر جنسیت و علاعم کرده بودم ...

خداروشکر 

خدا اولاد سالم و زیبا و اروم نصیبت کرده انشالله سالمم بغل بگیریش 

خدا کنه سالم باشه و جنسیتی که میخوایی  منم دعا کن کلا فکرم شده جنسیت بچم

چشمممم حتما انشاا... به حق این شبها و روزهای عزیز همه ی کسایی که تو این تاپیک هستن و آرزویی به دل دارن خدا همه رو به لطف و بزرگی خودش اجابت کنه و برآورده به خیر کنه

خدا کنه سالم باشه و جنسیتی که میخوایی  منم دعا کن کلا فکرم شده جنسیت بچم

دیدمت تو تاپیکا احتمالا همون پسره ک بهت گفتن ان تی زیاد اشتباه نمیکنه یه چیزی میبینن ک میگن 

برا من سینه راست بزرگتر شد پوست دستام خشک شد حالا رشد مو کم شده برعکس بود برا من 

من چندتا مطلب خوندم رشد مو حتی موهای سر زیاد میشع

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
اگه ان تی احتمال دختر داده زیاد حساس نشو ان تی بگه دختر احتمال خطا هست اما بگه پسر ن چون پسر رو ازبی ...

ای جان😍آخه بمن گفت۸۰تا۹۰درصد ،الان نزدیک ۱۶هفتگیم ،نگفتم به شوهرم هنوز اون احتمال رو ،موندم دو هفته دگ آنومالی برم بعد بگم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ای جان😍آخه بمن گفت۸۰تا۹۰درصد ،الان نزدیک ۱۶هفتگیم ،نگفتم به شوهرم هنوز اون احتمال رو ،موندم دو هفته ...

ب منم کلا گفت دختر عزیزم 

ای جان😍آخه بمن گفت۸۰تا۹۰درصد ،الان نزدیک ۱۶هفتگیم ،نگفتم به شوهرم هنوز اون احتمال رو ،موندم دو هفته ...

دو هفته دیگه میری انومالی نگران نباش انشاالله سالم و زیبا