2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلا ان تی نباید جنسیت بگه چون زیاد اشتباه میشه و کلا سونوی جنسیت نیست برای همین طرف اونقد بررسی نمیکنه ک بیضه ببینه یا ن و احتمال دختر یا پسر بگه حتی خیلی از مراکز حدس هم نمیگن میگن اجازه نداریم 

و نباید جایی ثبت بشه 

بیشتر از روی ضربان قلب و جفت ک پایین باشه و بالا یه حدسی زده میشه ک همه اینا تا انومالی ممکنه تغییر کنه

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
من که سر ۲ تا پسرام نه موها صورت رشد کرد نه پوست دست هام خشک شد 

جالبه اما من هر مطلبی خوندم اینجور نوشته شده بود و الان خودمم اینجورم 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
سونو ان تی ۱۲ هفته بعد باشه دستگاه ش جدید باشه درست تشخیص میده چون مشخص

عزیزم اتفاقا من جای پیشرفته ای رفتم ولی احتمال دختر داد

وقتی بگه پسر درسته چون جنسیت پسر ازبیضه گفته میشه 

اما بگه دختر احتمال خطا زیاده چرا ک ممکنه رشد نکرده باشه 

یکی از دوستام الان زنگ زد گفت خواب دیدم خودتو بچه ی تو شکمت باهم مردین     واااای از دست ...

توی بارداری از چنین دوستی دوری کن 

اینا آدمای سمی هستن

دو هفته دیگه میری انومالی نگران نباش انشاالله سالم و زیبا

هرچی از خدا میخای بهت بده انشالله،دلم خیلی گرفته بود ممنون که امیدوارم کردی خدا دلتو شاد کنه گلم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
هرچی از خدا میخای بهت بده انشالله،دلم خیلی گرفته بود ممنون که امیدوارم کردی خدا دلتو شاد کنه گلم

عزیزمی 

همچنین عزیزم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

وقتی عقلش نرسیده اینو بهت نگه ینی دوست واقعی نیست

آره نباید بهم میگفت رفتم تو فکر 

من لک بینی داشتم ربطی به جنسیت میتونه داشته باشه 

حس میکنم ماشاا... شما اطلاعاتت بالاست