2777
2789
مرسی دوست عزیز خدا گل دخترهای شمارو هم برات حفظ کنه  مونس و همدمت میشن انشاا...

مرسی عزیزم،انشالله نی نی تو بسلامتی و دلخوشی بغل بگیری،من هنوز امیدوارم یکی از قلها پسر باشه چون شوهرم عاشق پسره😢

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزممممم چرا خورد تو ذوقت آخه خداروشکر کن  من فضولی مجالم نمیده آخه وگرنه خودم انگار بهم الها ...

من اطرافیانم هنوز باور ندارن میگن پسره چون دخترم داداش میخواست ازم

مرسی عزیزم،انشالله نی نی تو بسلامتی و دلخوشی بغل بگیری،من هنوز امیدوارم یکی از قلها پسر باشه چون شوه ...

سونوی ۱۲ هفتگی دقیق نیست 

انشاا... دختر و پسر باشن جنست جور بشه 

نشدم شکر کن دوقلو خیلی قشنگه من خیلی دوس دارم 

من اطرافیانم هنوز باور ندارن میگن پسره چون دخترم داداش میخواست ازم

چند هفته ایی الان ؟؟

عزیزممم 

دختره من سه سال و نیم اصلا براش مهم نیست نه خواهر میخواد نه داداش  

مرسی عزیزم،انشالله نی نی تو بسلامتی و دلخوشی بغل بگیری،من هنوز امیدوارم یکی از قلها پسر باشه چون شوه ...

معمولا احتمالای ان تی درسته اما چون دوقلو هستن به سلامتی البته.. احتمال اشتباه خیلی بیشتره نسبت به یه دونه

سونوی ۱۲ هفتگی دقیق نیست  انشاا... دختر و پسر باشن جنست جور بشه  نشدم شکر کن دوقلو خیلی ...

آره نشد هم مهم نیس پنج سال دوا درمون و ivf کردم ی جورایی مث معجزست ،خداروشکر میکنم هر لحظه

دلت شاد دوستم😘

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
چند هفته ایی الان ؟؟ عزیزممم  دختره من سه سال و نیم اصلا براش مهم نیست نه خواهر میخواد نه داد ...

نوزده هفته دخترمم پنج سالشه 

دختر من دستشو به نشونه تهدید به شکمم نشون میداد میگفت تو باید یه داداش باشی اسمشم امیرحسین گذاشته بود ک دختر شد خواست خداست توکل برخودش

آره نشد هم مهم نیس پنج سال دوا درمون و ivf کردم ی جورایی مث معجزست ،خداروشکر میکنم هر لحظه دلت شاد ...

ای جاااااانمممم  

پس خداروشکر کنید خدا دوتا فرشته انداخته تو دامنت 

مرسی خوش قلب مهربون برام دعااااا کن 

معمولا احتمالای ان تی درسته اما چون دوقلو هستن به سلامتی البته.. احتمال اشتباه خیلی بیشتره نسبت به ی ...

اره ممکنه،تو این ده سالی که با شوهرمم همیشه پسر دوس داشت حسرت داره،ولی اگر هم نشد دعا میکنم بتونه کنار بیاد ،ممنون ازت گلم

ای جاااااانمممم     پس خداروشکر کنید خدا دوتا فرشته انداخته تو دامنت  مرسی خوش قلب ...

فداتشم چشم حتما دعا میکنم عزیزم

چون شوهرم مرد خوبیه دلم میخاست به آرزوش برسه ولی بازم هرچی صلاح خداست

دقت نکردم والا  شما علائمتون چی بود که فکر میکردی پسره؟

من فرم شکمم ک تو نت هست دقیق پسرونه س خشکی پوست دست دست و دلبازی و تیره شدن پوستو ..اطرافیانم میگفتن اینارو ک پسره 

ولی رنگ سفیدادرار و علامت چشم چپ و بزرگ شدن لپای باسن یکم به سمت پایین و اینکه کف دستمو به کمرم نمیزدم معمولااااا پشت دستو میذاشتم ... ویارم بد بود وعق زدن زیاد رشد موهای پام متوقف شده بود کلا علاعم دخترونه م بیشتر بود ولی اطرافیان میگفتن پسره 

نوزده هفته دخترمم پنج سالشه  دختر من دستشو به نشونه تهدید به شکمم نشون میداد میگفت تو باید یه ...

عزیزمااااااااا 

ای کاش اشتباه شده باشه و یه داداشی خوشگل و تپل مپل باشه 

توکل بر خدا معجزه های خدا کم نیستن 

دیگه نشدم نشد منم به این نتیجه رسیدم دیگه 

باید خدا بخواد دست ماها نیست واقعا