2777
2789
عنوان

شوهرم باهام حرف نمیزنه

465 بازدید | 21 پست

مربوط ب تاپیک قبلیم خیلیاتون گفتید اشتبا کردی ب پدر مادرا گفتی الان چ کنم نه اون حرف میزنه ن من منتظر وایسم خودش بیاد سر صحبتو باز کنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک قبلی را خوندم واقعا تعجب کردم تو چرا به پدر و مادرت همچین موضوع بچگانه ای را گفتی. چرا پدرت به ...

میدونم اشتبا کردم دیشب همه گفتن بهم الان چیکار کنم خب🥲

سره پوشش جلو پدر

ببین گلم من خودم شخصا جلوی پدرم پوشیده هستم حتی برادرام  شوهرم نگفته خودم از اول اینطوری بودم درسته پدر محرم مشکلی نداره اما ببین شوهرت دوست نداره مردا اکثرا به حجاب حساسا  

دگ خسته شدم ازین حساسیت بخدا 

میدونم من زنداداشم دارم ۱۳ سال با اخلاق بد برادرم کنار اومد خیلی سخت بود همیشه سر رفتار برادرم بخاطر بدلی باهاش بحث میکردم اما الان ۲ سال رفتارش بهتر شده به مرور زمان بهتر میشه 

میدونم من زنداداشم دارم ۱۳ سال با اخلاق بد برادرم کنار اومد خیلی سخت بود همیشه سر رفتار برادرم بخاطر ...

خب تا بیاد درست بشه ک منم پیر شدم🥲اونموقع دگ دلم چیزایی ک الان میخادو نمیخاد که🥲