2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بپرسید  

ممنونم.من شخصیت خیلی خیلی خیییییلی حساسی دارم.یعنی رو همه چی شدید حساسم و هرچیزی ب راحتی میتونه ناراحتم کنه،یا عصبانیم کنه حتی صداها!یعنی یه صدایی ک  شاید واسه یه نفر بی اهمیت باشه واسه من میتونه رو‌مغزم باشه و یا حواسمۉ پرت کنه و‌نتونم تمرکز کنم و خیلی بدم میاد کسی کنار گوشم حرف بزنه.
و کلا مثلا نمیتونم نسبت ب حرف ناراحت کننده ی یه نفر بی تفاوت باشم و راحت فراموش کنم و ساعتهااا تو مغزم مرور میشه و اذیتم میکنه و حتی میتونه باعث گریه ام بشه و تمرکزمو ب هم میریزه و جوری ک نمیتونم روی کاری تمرکز کنم و کارم رو رها میکنم ۉ یه گوشه میشینم و بهش فک‌میکنم و گریه میکنم.
خیلی خودم دارم اذیت میشم با این ویژگی.راهی واسه درمانش هست؟ با دارو میشه؟

سوالتو مطرح کن عزیزم یه شمه ای داریم ازش😊

ممنونم.من شخصیت خیلی خیلی خیییییلی حساسی دارم.یعنی رو همه چی شدید حساسم و هرچیزی ب راحتی میتونه ناراحتم کنه،یا عصبانیم کنه حتی صداها!یعنی یه صدایی ک  شاید واسه یه نفر بی اهمیت باشه واسه من میتونه رو‌مغزم باشه و یا حواسمۉ پرت کنه و‌نتونم تمرکز کنم و خیلی بدم میاد کسی کنار گوشم حرف بزنه.
و کلا مثلا نمیتونم نسبت ب حرف ناراحت کننده ی یه نفر بی تفاوت باشم و راحت فراموش کنم و ساعتهااا تو مغزم مرور میشه و اذیتم میکنه و حتی میتونه باعث گریه ام بشه و تمرکزمو ب هم میریزه و جوری ک نمیتونم روی کاری تمرکز کنم و کارم رو رها میکنم ۉ یه گوشه میشینم و بهش فک‌میکنم و گریه میکنم.
خیلی خودم دارم اذیت میشم با این ویژگی.راهی واسه درمانش هست؟ با دارو میشه؟

من شخصیت خیلی خیلی خیییییلی حساسی دارم.یعنی رو همه چی شدید حساسم و هرچیزی ب راحتی میتونه ناراحتم کنه ...

اره عزیزم راجع به شخصیت HSP مطالعه کن. بعدم خود درمانی نداره این مسئله باید بری روانپزشک دارو بگیری چون وسواس فکری هم به نظر میاد داری‌. دارو هاشم عوازض کمی داره و درمان میشی 

اره عزیزم راجع به شخصیت HSP مطالعه کن. بعدم خود درمانی نداره این مسئله باید بری روانپزشک دارو بگیری ...

وااای خداردشکرررر پس😍😍

راستش من از همون بچگی اینجوری بودم واسه همینم فک‌میکردم ذاتا همچین شخصیت و خلق و خویی دارم و‌درست بشو نیس.

ممنونم.من شخصیت خیلی خیلی خیییییلی حساسی دارم.یعنی رو همه چی شدید حساسم و هرچیزی ب راحتی میتونه نارا ...

ببینید اینکه زودرنج هستید بعلت ناکامی هایی هست ک داشتید بخصوص تو دوران کودکی و با اینکه گذشته ولی توناخوداگاهتون مونده و باعث رنجش شما از خیلی چیزا بشه،دلیل دوم میتونه بعلت توقع بالاتون باشه ک باز هم به همون ناکامی ها برمیگرده یعنی چی؟یعنی شما چون یه سطح توقعی زو از شخصی دارید و اون شخص با رفتار و نوع برخوردش اون توقعی ک ازش داشتید رو در مورد موضوع مدنظرتون رو براورده نمیکنه شما ناکامی براتون اتفاق میفته تو اون مقوله و ناراحت میشید ک این نیاز به تمرین خودکنترلی و افزایش ظرفیت وجودی خودتون داره و ابنکه میگید صداها اذیتتون میکنن اینم به این دلیله ک تعادل کنترل اعصابتون یه مقدار پایینه و باعث بزرگنمایی صداها ی ریزه اطرافتون میشه و ذهنتونو بهم میریزه...اگ خیلی ازین موارد اتفاق میفته و باعث رنجشتون میشه حضورا با یه روانشناس و مشاور صحبت کن عزیزم

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

چرا عزیرم خیلیا با این مشکلات درگیرن و درمان میشه😘

خداروشکر.ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید.راستش الان ک فک میکنم میبینم مشکلات روحیه زیادی دارم.۱۹ سالمه.افسرده ام،بیش فعالم( نمیتونم یه گوشه بشینم و بند بشم‌و دائم یا پامو تکون میدم یا میخوام راه برم)،وسواس فکری دارم،شخصیت فوق حساس دارم،عصبی ام،ترس از دست دادن عزیزانمو دارم،ترسو هستم و از انجام کارای بزرگ اجتناب میکنم....اینهمه مشکل از کجا میاد؟ یعنی مثلا یه مشکل باعث همه ی اینا شده یعنی اینا زیر شاخه ی یه مشکل هستن یا کلا هرکدوم واسه خۉدشون جدا هستن و جدا باید درمان بشن؟

و اینکه چقدر زمان میبره درمان بشم؟

تو‌محیط پرتشویشی بزرگ شدم،این مشکلات واسه این بوجود اومدع؟

ممنونم از شما.خیلی لطف کردین🌹❤️

خواهش عزیزم،این مسائلی ک شما مطرح کردین بخصوص حساسیت به صدا هارو میبینیم تو افراد و تعدادشون کمم‌نیس.

Adhdبیش فعالیه،عدم‌تمرکز،پرش افکار،رفتارهای تکانه ای،جنب جوش بالا،لج بازی و... علائمشه.من برای تشخیص بالینی از مراجعین تست وکسلر میگیرم گاها

خودت باش با وجدانی بیدار🌱