2777
2789

با داداش زنعموم خیلی عاشق همیم ولی خانوادش راضی نیستن و میخوان خراب کنن بین مارو ، این پسره هم هر دقیقه یه حرف میزنه نمیدونم کدومو باور کنم کدومو نکنم چون میگن اونایی که درس وکیلی خوندن قانونو دور میزنن توقع داری تو رو دور نزنن ، خیلی چرب زبونه همش ابراز علاقه و تعریف میکنه نمیدونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم به این رابطه دل خوش نکن وقتی خانوادش ناراضین اگریک درصدهم راضی بشن به ازدواج بعدزندگی بهت جهنم میکنن 

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..

ببین دنباله بهانه ای

اگه خواسته قلبیت این هست خب جواب مثبت بده اما ببین خودتم حرفشو قبول نداری

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!

واقعا مردم چه نظر مزخرفی دارن ! منم وکیلم دوتا خواستگار درست و حسابی نداشتم! پسرایی که باهم دوست میشدن هم بعدش خودشونو جمع و جور میکردن بعدش میپیچیدن! 🤣🤣🤣 بابا اینجوریام نیست یعنی آدم آگاه آدم خطرناکیه؟ همه میخوان با کسی باشن که چیزی سرش نمیشه حتی حقوق خودش؟!! آخرشم با یه خارجی ازدواج کردم کوفت بگیرن پسرامون🤣

واقعا مردم چه نظر مزخرفی دارن ! منم وکیلم دوتا خواستگار درست و حسابی نداشتم! پسرایی که باهم دوست میش ...

نه خب میدونی این تو طلاق خانوادش خیلی کمک کرده راه گذاشته جلوشون که چیزی به دختره نرسه 

نه خب میدونی این تو طلاق خانوادش خیلی کمک کرده راه گذاشته جلوشون که چیزی به دختره نرسه 

راهش قانونی بوده حتما وگرنه به همین راحتی نمیشه طرف مقابل هم وکیل داشته از اختیارات قانونیش در جای مناسب استفاده کرده ، مشکل از وکیل نیست مشکل از قانون فقهی خانواده اس که برای زن حق زیادی قائل نشده 

عزیزم چرا به خودش نمی گی هر دم یک حرفی می زنی؟؟؟ چرا یهو اتمام حجت نمی کنی ؟؟؟ بحث یک عمره 

بخدا خیلی خانواده مهمه 

من مادر همسرم با این که زن خوبیه اما دو تا حرکت زده که خوشم نیومده هنوز توی ذهنمه و از مادرش دیگه خوشم نمیاد اعتماد ندارم بهش ....

مهمه خانواده . اگر مادرش مخالفه پدرش مخالفه بعدا عذاب می کشید روحی.

من به همسرم چیزی نمی گم اما تو ذهنم نوشخار می کنم . مثلا یک سرویس خواب برای ما گرفتن ۱۵ تومن به همسرم زنگ زدن که چرا گرون خریدی ، اون وقت دارن برا دخترشون کامپیوتر می خرن ۷۰ میلیون . ببین مسیله ساده ای هست اما من حالم ازشون بد میشه همین ....

خانواده مهمه