2777
2789
عنوان

اختلاف خانوادگی

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 45 پست

بخدا در عجبم من همسرم خواهر ناتنی داره اونقدر که هواش رو داره یا برادر ناتنی خیلی خوبن مادرم میگه تو هم کارب نداری به رابطشون یعنی شده باهم قهر باشن به ثن میگن زنداداش بحث شما جداست 

بابا خواهر برادرش رو دوست داره انسانه بد برادرش رو که نمیخواد حساس نباشیم 

بخدا در عجبم من همسرم خواهر ناتنی داره اونقدر که هواش رو داره یا برادر ناتنی خیلی خوبن مادرم میگه تو ...

دقیقا این شوهر منه. خواهراش منو نمیبینن. اصلا نه باهام حرف میزنن. اما اون اصلا چیزی نمیگه. راستش منم کاری ندارم. میگم خودم میدونم قطع رابطه خواهر برادر چقدر سخته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من محبت به خانوادم رو اصلا لطف بیجا نمیدیدم. میگفتم دیگه بعد خدا اونارو دارم. تو مجردی ما خیلی ...

نه منظورم لطف به خانواده نیست اینکه همش خودم رو کوچیک کنم کسی ناراحت نشه و من لطف و بزرگی کنم زنگ بزنم کادو بخرم و.. اونم برای ادمهایی که فکر میکنن وظیفست من برادرم خودش نه چیزی گفته نه بی احترامی فقط یه بار گفت میدونم ناراحتی اما چیکار کنو با باباشم چهار ساله قهره فقط با مامانش حرف میزنه 

ببخشید استارتر عزیز خیلی نظر دادم دلم یکم پر بود 🥰🥰😂فقط اخرش یه چیزی هست که بهم ثابت سده جدای اینکه روابط کمرنگ میشه اما در مواقع سختی و خدای نکرده بیماری و...  همین خواهر و برادران که به داد هم میرسن این رو با تمام وجود درک کردم چه سمت همسر چه خودم

نه منظورم لطف به خانواده نیست اینکه همش خودم رو کوچیک کنم کسی ناراحت نشه و من لطف و بزرگی کنم زنگ بز ...

کاش برادر منم منو درک میکرد. میدونست منو تازه نمیشناسه. اگر من میخواستم بین اونو زنشو بهم بزنم چرا خودم میرفتم خواستگاریش. آخه عذابش اینجاست که زنش دختر خاله منه و مادرش هم بهمون محل نمیده. این عروس دومیه رو اصلا آدم حسای نمیکنه

ببخشید استارتر عزیز خیلی نظر دادم دلم یکم پر بود 🥰🥰😂فقط اخرش یه چیزی هست که بهم ثابت سده جدای این ...

منم دلم پره. خواهر ندارم. وقتی به بن بست میخورم میام اینجا🥰🥰

اینو من میدونم ولی کاش برادرمم بدونه

منم دلم پره. خواهر ندارم. وقتی به بن بست میخورم میام اینجا🥰🥰 اینو من میدونم ولی کاش برادرمم بدونه

عزیزم منم خواهر ندارم دلم نمیاد دل مادرم بشکنه اما به این نتیجه رسیدم اگر ادامه بدم تو کوتاه اومدن هرگز خودم رو نمیبخشم در اینده و رابطه اصولی مشکلش حل نمیشه فقط صورت مسیله پاک میشه من الان راضیم از رفتارم اونا نمیان منم نمیرم اما ظاهر رابطه اوکی هست مثلا تبریک عید از طرف اونا چون کوچیکترن فقط در حد عید و خدای نکرده عزا و.. 

عزیزم منم خواهر ندارم دلم نمیاد دل مادرم بشکنه اما به این نتیجه رسیدم اگر ادامه بدم تو کوتاه اومدن ه ...

منم مثل شما هستم. اما فرق ما اینه که برادر شما به مو رسونده ولی نبریده. اما برادر من کلا از ریشه زده. همیشه حقو به زنش و خودش میده. مثلا چون تو فامیل زنش فلان کارو خواهرش کرده منم باید بکنم وگرنه گلایه و ... . بدترش اینکه نمیاد به خودم بگه گلایه رو. جمع میکنه یهو بهم توهین میکنه.

مادرت غصه نمیخوره؟

نه، آخه برادر من به مامانمم که انقدر بهش سرویس میده هم رحم نمیکنه، گلگیشو به بابام میکنه که مادر شوهره دیگه

حالا بیاد ندارم یه بار زودتر از ساعت 7.5 زنگ بزنه بگه داره شام میره خونشون،همیشه مامانم استرس غذای اونارو داره که دارن میان

آخرم عروسمون به مامانم گفته شما برای بچه های من کاری نکردی

نه، آخه برادر من به مامانمم که انقدر بهش سرویس میده هم رحم نمیکنه، گلگیشو به بابام میکنه که مادر شوه ...

نه برادر من میره پشت سر من به پدر و مادرم میگه پیش زنش. همش میگم چرا به خودم نمیگه اگه مشکل داره خب به خودم بگه. بعدش بهم میگه تو میخوای بین من و مامانو بهم بزنی. به خدا اینو شنیدم خواستم خودمو بکشم. 

منم مثل شما هستم. اما فرق ما اینه که برادر شما به مو رسونده ولی نبریده. اما برادر من کلا از ریشه زده ...

نه من مادر عروسمونم میبینه من رو قربون صدقم میره خود عروسمونم جوگیر بشه همینه اما یهو میره تو فاز قهر الکی الکی تا اشتی بعدی اخه بخدا نمی دونی سر چیزای بیخود و متاسفانه یکم داداش خودم خاله زنکه وگرنه من هزاری به شوهرم بد بگم از خواهراش نه حرف من رو به اونا میزنه نه بالعکس 

نه برادر من میره پشت سر من به پدر و مادرم میگه پیش زنش. همش میگم چرا به خودم نمیگه اگه مشکل داره خب ...

میدونی بديش اینه جلو شوهرامون ضایع میشیم، چوب دو سر طلا هم هستیم

از یه طرف شوهر من برای اینکه مادر و خواهرش ناراحت نشن، اصلا از من دفاع نمیکنه، از طرفی برادرم یه جوری پشت زنشه که انگار من چیکارشون دارم، 

ولی در کل بعد گذشت 12 سال از ازدواجشون دیگه رها کردم

ما دوتا بچه هستیم

میدونی بديش اینه جلو شوهرامون ضایع میشیم، چوب دو سر طلا هم هستیم از یه طرف شوهر من برای اینکه مادر ...

آره میفهمم دقیقا منم. انگار منم باید بیخیال بشم. سختمه ولی نباید خودم پیش خودم خورد بشم