2777
2789
عنوان

کمک ،مرخصی زایمان ،گواهی شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 3824 بازدید | 34 پست
در فلان تاریخ زایمان به صورت طبیعی یا سزارین انجام شده و نوزاد به مدت فلان ماه باید از شیر مادر تغدی ...

ممنون عزیزم لطف کردی 😘😘❤️

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
متاسفانه بچه من اسفند به دنیا اومد الان یک ماه خورده ای دیگه عید شد نشد برم الان میگن حقوقم قطع شده& ...

مهم نیست زود برو نامه تو بگیر با مدارک برو بیمه ثبت نام کن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در فلان تاریخ زایمان به صورت طبیعی یا سزارین انجام شده و نوزاد به مدت فلان ماه باید از شیر مادر تغدی ...

اره منم همین نامه رو از دکترم گرفتم

به همراه مدارک دیگه تو سایت تامین اجتماعی بارگذاری کردم. فعلا واریزی نداشتن برام

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اره منم همین نامه رو از دکترم گرفتم به همراه مدارک دیگه تو سایت تامین اجتماعی بارگذاری کردم. ...

عزیزم بعد دو ماه ک ثبت نام کردی برو خودت یا همسرت ببین تو چه مرحله ای

اکثریت رو بعد نه ماه کامل واریز میکنن

و اینکه پول لازم داری برو بگو پول این دو یا سه ماه لازم دارم برات میریزن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
مهم نیست زود برو نامه تو بگیر با مدارک برو بیمه ثبت نام کن

ممنون عزیزم 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
خواهش عزیزم  موفق باشی  کوچولو ببوس از طرفم

لطف کردید 

چشم 😍❤️😘

چرا شیر خشک نمی‌دی ؟

شیر خودم رو میخوره 

اره منم همین نامه رو از دکترم گرفتم به همراه مدارک دیگه تو سایت تامین اجتماعی بارگذاری کردم. ...

یعنی چند ماه حقوق نمیدن 

من تامین اجتماعی ام. شنیدم باید تو سایت ثبت نام کرد. هنوز اقدام نکردم

از اداره بهم زنگ زدن گفت بیار اینجا چیزی در رابطه با ثبت نام نگفتن 

عزیزم بهتره مستقیم بری محل کارت و بپرسی چیکار باید بکنی.اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه. هر سازمان و ارگ ...

اره پرسیدم گفتن باید گواهی بیاری 

الان سوالم اینه گواهی شیردهی از پزشک اطفال باشه کافیه 

یعنی چند ماه حقوق نمیدن 

نمیدونم

من الان ۳ماهه زایمان کردم فعلا که خبری نیست

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "