2777
2789
عنوان

کمک ،مرخصی زایمان ،گواهی شیردهی

3823 بازدید | 34 پست

خانم ها برای مرخصی زایمان گواهی شیردهی رو چه کسی صادر میکنه پزشک زنان یا اطفال 

خواهشا اگه میدونید کمکم کنید 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

من برای مرخصیم دچار مشکل شدم از بیمارستانم نامه نگرفتم بیمارستانم دوره 

الان چی کار کنم پش کی برم گواهی بده 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

مراحلش چیه؟ منم می‌خوام برم دنبالش

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا نمیدونم 😥😥😥حقوقم رو قطع کردن 

باید موقع زایمان از بیمارستان نامه بگیری 

والا نمیدونم 😥😥😥حقوقم رو قطع کردن  باید موقع زایمان از بیمارستان نامه بگیری

مگه قبلش نباید بری دنبالش؟

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

اگه بیش از ۶ ماه بیمه داری باید از دکتر زنان موقع زایمان نامه بگیری به همراه کپی شناسنامه خودت و بچه ات ببری بیمه

و بین ۶ تا ۹ ماه بهت حقوق میدن

بغضی جاها ماه به ماه

ولی برای من یک دفعه واریز کردن بعد ۹ ماه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
مگه قبلش نباید بری دنبالش؟

نه 

اگه بیش از ۶ ماه بیمه داری باید از دکتر زنان موقع زایمان نامه بگیری به همراه کپی شناسنامه خودت و بچه ...

من خدمات درمانی هستم رسمی هستم 

به نظرتون هر ماه میدن 

چهار سال بیمه دارم 

اگه بیش از ۶ ماه بیمه داری باید از دکتر زنان موقع زایمان نامه بگیری به همراه کپی شناسنامه خودت و بچه ...

عزیزم من یه نامه گرفتم ولی قبول نکردن میگن ننوشته چند ماه 

الان برم یه جا شخصی نامه بگیرم مشکلی نداره اخه بیمارستانم خیلی دوره دکترم تحت نظرش نبودم 

میشه بگید دقیقا متن گواهی چی بود اخهالان واسه من دردسر شده 😭

من خدمات درمانی هستم رسمی هستم  به نظرتون هر ماه میدن  چهار سال بیمه دارم

برای اکثریت یک جا واریز میشه

باز برو بیمه لیست کامل مدارک بگیر و چند وقت بعد مثلا یک ماه بعد برو بپرس مشکلی نیست چون من ثبت نامم مشکل داشت و بیمه نگفت تا خودم پیگیر شدم

نه ماه مرخصی شامل تون میشه

برای اکثریت یک جا واریز میشه باز برو بیمه لیست کامل مدارک بگیر و چند وقت بعد مثلا یک ماه بعد برو بپ ...

متاسفانه بچه من اسفند به دنیا اومد الان یک ماه خورده ای دیگه عید شد نشد برم الان میگن حقوقم قطع شده 

عزیزم من یه نامه گرفتم ولی قبول نکردن میگن ننوشته چند ماه  الان برم یه جا شخصی نامه بگیرم مشکل ...

برو پیش دکتر خودت چون بقیه جاها نامه نمیدن اگر هم  بدن اسم دکترها متفاوت میشه به مشکل  میخوری

داخل نامه باید نوع زایمان و اینکه بچه فلان ماه شیر مادر میخوره حتما نوشته شود

میشه بگید دقیقا متن گواهی چی بود اخهالان واسه من دردسر شده 😭

در فلان تاریخ زایمان به صورت طبیعی یا سزارین انجام شده و نوزاد به مدت فلان ماه باید از شیر مادر تغدیه کنه.و نوزاد شیر مادر میخوره

همچین چیزی بود

مهم تاریخ زایمان

نوع تغذیه هست

و توش قید شه مرخصی زایمان از فلان روز(روزی ک مرخصی تون شروع شده)تا فلان روز پایان نه ماه هست

برو پیش دکتر خودت چون بقیه جاها نامه نمیدن اگر هم  بدن اسم دکترها متفاوت میشه به مشکل  میخ ...

بله درسته ممنون