2777
2789
عنوان

کیا مشکل ایمنی انعقادی داشتن بیان

5752 بازدید | 36 پست

سلام من یبار سقط پوچ داشتم دومی هم تازه تو ۵ هفته قبل اینکه ساک دیده بشه سقط شد دکتر گفت ۳ ماه دیگه بیا آز ایمنی انعقادی بنویسم برات اون چیه؟؟؟؟ بخاطر سقط هام گفت ؟؟؟؟ مثلا وقتی باردار شدین قرص یا امپول زدین؟؟؟

کسی نیس؟؟

سلام عزیزم حتما حتما این آزمایش هارو بده و مطمئن شو که کامل هستن و مهم ترین هارو برات نوشتن 

اگه پیگیری نکنی و علت مشخص نشه ممکنه خدایی ککرده دوباره سقط بشه

اکثرا وقتی علت فهمیدن و داروی مناسب گرفتن بارداری سالمی داشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مشکل انعقادی باشه بهت آسپرین و انوکسا میدن که انوکسا به محض مثبت شدن باید هرروز بزنی

اگه ایمنی باشه یک سری قرص از قبل بارداری ممکنه بدن و موقع بارداری هم سرم آی وی آی جی میدن

[QUOTE=285235986]اگه مشکل انعقادی باشه بهت آسپرین و انوکسا میدن که انوکسا به محض مثبت شدن باید هرروز بزنی اگه ایمنی ...[/QUOTE

دور ناف میزنن؟؟ هر روز تا چند ماهگی؟

اگه مشکل انعقادی باشه بهت آسپرین و انوکسا میدن که انوکسا به محض مثبت شدن باید هرروز بزنی اگه ایمنی ...

شماهم این مشکل داشتین باردار شدین؟؟؟ هزینه آزمایش میدونین چقد میشه؟؟

[QUOTE=285235986]اگه مشکل انعقادی باشه بهت آسپرین و انوکسا میدن که انوکسا به محض مثبت شدن باید هرروز ...

بله ، به بازو هم میشه زد ولی میگن دور ناف بهتره 

تا آخر باید بزنی ،بعضی دکترها هم میگن تا ده روز بعد زایمان هم بزن

شماهم این مشکل داشتین باردار شدین؟؟؟ هزینه آزمایش میدونین چقد میشه؟؟

منم انعقادی و ایمنی مشکل دارم ، تازه آزمایشات دادم و ماه پیش عکس رنگی گرفتم الان پریودم ، انشاءالله این ماه میخوام اقدام کنم 

من آزمایشگاه خصوصی رفتم تقریبا ۵ و خورده ای شد

منم انعقادی و ایمنی مشکل دارم ، تازه آزمایشات دادم و ماه پیش عکس رنگی گرفتم الان پریودم ، انشاءالله ...

دوستم تاحالا سقط داشتین؟؟ تو هربار حاملگی باید این آمپول ها باید باشه ؟ با بیمه ۵ تومن شد یا آزاد؟ ژنتیک هم دادی؟ شرمنده ها ۴۰ تا سوال پرسیدم

دوستم تاحالا سقط داشتین؟؟ تو هربار حاملگی باید این آمپول ها باید باشه ؟ با بیمه ۵ تومن شد یا آزاد؟ ژ ...

آره گلم سه تا سقط داشتم ، من تاحالا این داروها رو استفاده نکردم ولی وقتی مشخص بشه مشکل داریم باید در هربارداری استفاده بشه 

بله آزاد ۵ تومن شد ولی بچه های دیگه آزمایشگاه دولتی زردن فکر کنم جهاد بردن یک تومن اینا شده بود

من اول پیش مشاور ژنتیک رفتم و اون این آزمایش هارو برام نوشت چون با شوهرم فامیلیم ، آزمایش کاریوتراپ هم دادیم 

عکس رنگی هم چون یکی از علت های سقط سپتوم ، فرم رحم ، رحم دوشاخه، رحم قوس دار و..‌ اینهاست ، منم گفتم همه آزمایش هارو که دادم اینم برم