2777
2789
عنوان

کیا مشکل ایمنی انعقادی داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 5747 بازدید | 36 پست
آره گلم سه تا سقط داشتم ، من تاحالا این داروها رو استفاده نکردم ولی وقتی مشخص بشه مشکل داریم باید در ...

انشالله به زودی خبر بارداریتو بدی منم روگام امروز میزنم 

ایمنی انعقادی دکتر زنان نوشت ؟ آزمایش ژنتیک دکتر ژنتیک؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره گلم سه تا سقط داشتم ، من تاحالا این داروها رو استفاده نکردم ولی وقتی مشخص بشه مشکل داریم باید در ...

این آمپول و تا آخر بارداری باید بزنی شکمت بزرگ بشه چطوری میزنی یا اون موقع از رو بازو میزنی؟

انشالله به زودی خبر بارداریتو بدی منم روگام امروز میزنم  ایمنی انعقادی دکتر زنان نوشت ؟ آزمایش ...

ممنون گلم ، همچنین شما

نه گلم من اصلا برای آزمایش ها پیش زنان نرفتم، چون اصلا آرمایش نمینویسن پدرت درمیارن ، اول رفتم ژنتیک خودش برام انعقادی هارو و چندتا فاکتور ایمنی نوشت ،بعدش رفتم متخصص ایمونولوژی اونم چندتا فاکتور ایمنی نوشت ، چون قبلا قرص تیروئید میخوردم پیش دکتر غدد هم رفتم که اونم فاکتورهای تیروئید نوشت ،خلاصه اینجوری آزمایش هام کامل شد بعد همشونو بردم پیش زنان🤭

که همینم پیش سه تا متخصص زنان رفتم تا ببینم کدوم بهتره ، یک ماه من همش دکتر بودم ،یکی به من زنگ میزد یا مطب بودم یا آزمایشگاه 

اوضاعی شده بود ها😂

این آمپول و تا آخر بارداری باید بزنی شکمت بزرگ بشه چطوری میزنی یا اون موقع از رو بازو میزنی؟

آره باید بزنی

بچه ها که میزدن 

حالا انشاءالله ماهم به اون مرحله میرسیم بعد تصمیم میگیریم چیکار کنیم🙂☺

آره باید بزنی بچه ها که میزدن  حالا انشاءالله ماهم به اون مرحله میرسیم بعد تصمیم میگیریم چیکا ...

انشالله این بار اقدام کنی خبر بارداریتو بدی انشالله سالم بغلش کنی

منم دوتا سقط داشتم دوتاشم ایست قلبی😔

آزمایشات رو دادم اما مشکلی نبود ولی دکتر گفت محض احتیاط باردار وه شدی باید هپارین بزنی آسپرینم داد که تو اقدام بخورم...اما مشکل اینجاست بعد سقط آخرم که دوسال ازش میگذره من باردار نمیشم....

منم دوتا سقط داشتم دوتاشم ایست قلبی😔 آزمایشات رو دادم اما مشکلی نبود ولی دکتر گفت محض احتیاط باردا ...

والله منم اولی پوچ بود خاک سرم به همه هم گفتم کورتاژ کردن بیشورا بعد یسال هم دوباره باردار شدم اونم معلوم نشد خارج رحمی بود چی بود ساک تو هیچا نبود تو ۵ هفته خودش سقط شد الان ۱۱ روزه خونریزی دارم دیگه نا امید شدم از بچه دار شدن

والله منم اولی پوچ بود خاک سرم به همه هم گفتم کورتاژ کردن بیشورا بعد یسال هم دوباره باردار شدم اونم ...

عزیزم خیلی درکت میکنم...ان شاالله که بزودی بحق امام حسین یه نی نی خوشگل و سالم بیاد بغلت.