2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا شما باشید کپ نمی‌کنید از این حرف دوستتون؟😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الان هزینه خیلی زیاده

دوست من از چند ماه قبل گفت بیا عروسی داداشم و من نگفتم نمیام

تا دو سه هفته قبل عروسی گفت قبلا که بهت گفتم باید بیای ولی چون باید تعداد مهمونا دستمون باشه گفتن از دوستاتون بپرسین جواب قطعی بدن 

چه اشکالی داره اینحوری

ولی اینکه گفته به خاطر دخترش زنگ زده و فقط شما بری و بعدم باباش شما و مادرتون رو تحویل نگرفته خیلی زشت بوده میتونی نری بگو مامانم گفت احساس میکنم نباید واسه نامزدی می‌رفتیم و حس بدی گرفته و تمام

منتظر اتفاقات خوبم 
همینکار کردم..البته گفتم درس دارم مشاورم نمیزاره... مامانم میگه بهش بگو این حرفت زشت بوده..اما من د ...

با مامانت کاملا موافقم

دم عروسیشم باشه! چه ربطی داره آخه

جواب بی احترامی رو باید همون لحظه بدی. مخصوصا که دوباره تکرارش کرده

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

گفتم نمیام ... اما هنوز هنگ حرفشام

ازدواج بعضی ادمارو تغییر میده فدات شم

دلت نگیره

من خواهرم نامزد کرد یدور اول با ماها سرسنگین شد تا دوباره به فاز تعادل برگشت😂

شما دوتا که دوست بودید

واقعی بودن شجاعت میخواد
تو رو خدا دخترای دم بخت و نامزدین گرامی حین مراسم عروسی این حرکت چیپ رو نکنید ک برید گردن دوستاتون ب ...

غذای عروسی پرسی پونصد هزار تومنه نمیشه که نپرسن 

فامیل ما هم. میپرسن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
خالمم روز عروسی دخترش زنگ زد ک میاین عروسی چند نفرین 🙄تو دلم گفتم خودت یعنی نمیدونی ما چند نفریم

عزیزم مورد داشتیم ۶۰۰ نفر دعوت بودن مهمونا آخر سر ۸۰۰ نفر شدن خب باید بفهمن کی می‌ره کی نمیره حتی پنجاه نفر اینور اونورم واسه عروسی زیاده

منتظر اتفاقات خوبم 
خالمم روز عروسی دخترش زنگ زد ک میاین عروسی چند نفرین 🙄تو دلم گفتم خودت یعنی نمیدونی ما چند نفریم

عزیزم الان واقعا گرونی بیداد میکنه 

ما هم زیاد دیدیم که کارت دعوت که میدن بعد زنک میزنن میپرسن و قطعی میکنن یک چیز طبیعیه 

دو تا مهمون نیان اینا ۱ میلیون ضرر کردن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
@تورامن_چشم_درراهم       بیا عزیزم دوست ایشونم کم داره .امروز جنگ سر دعوت کردنه😅

ای وای دوست منم اینجوری بهم گفته

دعوتت کنم میای؟

پس نرم

من قرن ها پیش تو را در بهشت گم کرده بودم رد عطرت را که دنبال کردم به دنیا آمدم💖✨