2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا شما باشید کپ نمی‌کنید از این حرف دوستتون؟😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرف های ما ،کارت دعوت میدن ،زیرش مینویسن :

درصورتیکه مایل به شرکت در مراسم نیستین  یا اگه نمیتونین تشریف فرما بشین با شماره های فلان تماس بگیرین و اطلاع بدین...

دوست شوهرم ،سه بار زنگ زد میاین یا نه ؟

شوهرم گفته بود میایم...رفتیم دیدیم غذا کم اومده😶😶😶

من گرسنه برگشتم خونه😕😕

من بودم نمی‌رفتم و میگفتم نمیام

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
ازدواج بعضی ادمارو تغییر میده فدات شم دلت نگیره من خواهرم نامزد کرد یدور اول با ماها سرسنگین شد تا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من قرن ها پیش تو را در بهشت گم کرده بودم رد عطرت را که دنبال کردم به دنیا آمدم💖✨

معلومه ک نمیرم...ا اولشم قصدشو نداشتم

حالا این خوبه ..دوستم واسه ۵شنبه دعوت کرد..بعد یهو یکشنبه تماس گرفت گفت عروسی فرداس..یعنی دوشنبه ..میدونست من نمیتونم بیام...😂

بعد آخر سر فهمیدم همون ۵شنبه بود..آخر سرم آنقدر مسخره ی دخترام کرد..ک چه خبر دختر داری..چندتا گندهدتحویلش دادم.و قطع رابطه 

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
عزیزم الان واقعا گرونی بیداد میکنه   ما هم زیاد دیدیم که کارت دعوت که میدن بعد زنک میزنن ...

در عروسی نمیشه گفت ‌ خیلی موردا بوده  که دعوت کردن عروسی . درست همون شب یه خانواده تصادف کردن فوت شدن و خیلی فامیلا عروسی نرفتن ..

عروسی که گرفتید باید همه چی رو در نظر بگیرید ‌.

مثلا حداقل  تا ۵۰ پرس غذای اضافی سفارش بدید .‌چون خیلیا هستن بدون دعوت  میان . در عروسیها دیدم و شنیدم .‌حتی عروسی خودم‌.

عروسی گرفتید هزینه کردید دیگه فکر ضرر نباید باشید 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من شما رو درک نکردم راستش

تو مراسم عقد هزار نفر و نمیریزن اونجا تورو خواسته به عنوان دوستش دعوت کنه که خونواده تو بردی و کارت درست نبوده اصلا هزینه ی عقد و خونواده ی داماد میده پس درست نیست خونواده عروسی زیاد مهمون دعوت کنه

منی که تازه همه ی مراسماتم تموم شده میدونم هر پرس غذا و چیزای دیگه چقد آب میخوره به فامیل نمیگن میای چون میدونن میاد!

خونوادت و جای خودت بفرستی یعنی چی؟!

اشتباه از خودت پدر و مادرتم بی عزت میکنی چرا باید جایی که دعوت نیستن برن زشت نیست بنظرت واسه سن و سالشون؟

خدایا شکرت🤲🍃
طرف های ما ،کارت دعوت میدن ،زیرش مینویسن :  درصورتیکه مایل به شرکت در مراسم نیستین  یا اگ ...

چ جالب ندیدم تاحالا 

ولی اگ فامیلای ما باشن همچین چیزی ببینن پایین کارت قهر میکنن هیچ کدوم نمیان😪😂

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

اسی واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای نریا من یکبار این مدلی باهام برخورد بشه طرف می‌ره جز اموات 

واسه غذا دیدم آمار میگیرن اما رفتارشون اووووووووووف مغزم سوت کشید از بی ادبیشون 

من خودم ب امید خدا عروسیمه تابستون

دلم میخاد تمام دوستانم رو دعوت بگیرم و اونا زودتر از من درگیر خرید و تدارکات هستن 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
طرف های ما ،کارت دعوت میدن ،زیرش مینویسن :  درصورتیکه مایل به شرکت در مراسم نیستین  یا اگ ...

اونا میخواستن   بگید نمیایید .  بلدم نیست عروسی رو چطور باید بگیرن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

همینه که کم کم همه دارن تصمیم میگیرن به جای عروسی گرفتن برن مسافرت همیشه یکی پیدا میشه که یه بهانه ...

بهانه؟

عزیزم قشنگ رید ب هیکلم ک خونوادت ارزشی ندارن نمیای دعوتتون نمکنم..

حتی نگفت خونوادت نمیان؟ اگه خودت نمیای هیچ اونا نمیان دعوت کنیم؟

هر چند بازم چیپه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤