2777
2789
عنوان

گذشته ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 116 پست
فم اخرت باشه عزیزم هرچند اگر هرچقدر غم اخر ادم باشه داغ کسی ک دوسش داشتی میسوزونتت منم دوستم 4 زوز ب ...

امیدوارم خدا به قلبتون ارامش بده۔

واقعا سخته۔

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
امیدوارم خدا به قلبتون ارامش بده۔ واقعا سخته۔

ممنون🖤دیگه کم اوردم واقعا فیلم و عکساشو صداشو ک ظبط کرده بودم و نگاه میکنم میخام بمیرم 

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امیدوارم خدا به قلبتون ارامش بده۔ واقعا سخته۔

عزیزم میشه بگید حستون درمورد دوستم ک فوت شد چیه خودمشی کرد دلم میخاد بیاد به خابم اما ی چتدباری تو خاب دیدمش بعد ک بیدارشدم هیچی یادم نبود فقط صورتش یادم بود بغلم میکرد

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
قبول کن هیچ اتفاقی تصادفی نیست

درسته واقعا..‌..

بخشید اما یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بذین.اگه جواب ندادین هم اشکال نداره❤️

من یه نفر رو دوست دارم و اصطلاحا کراش دارم.متوجه شدم اونم یه حساایی داره اما نمیدونم حسش عمیقه یا زودگذر.حسش ما چی میگه؟ قصدش ازدواج و عشقه یا دوستی و گذرا؟

اصلا این ادم مناسبمه یا بیخیالش بشم؟چون حس میکنم دختر دور و برش زیاده...

عزیزم میشه بگید حستون درمورد دوستم ک فوت شد چیه خودمشی کرد دلم میخاد بیاد به خابم اما ی چتدباری تو خ ...

چرا اخه دختر جون باید سرشار از شوق زندگی باشه اخه۔

اصلا نگران نباش۔

خدای هر کسی ارحم راحمینه۔

بهتره تا قبل چهلم براش قران ختم کنید و خیرات بدید چون مرتبه و جایگاهش بهتر میشه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
درسته واقعا..‌.. بخشید اما یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بذین.اگه جواب ندادین هم اشکال نداره❤️ من ...

به نظرم قصد جدی داره۔ولی بهتره باز خوب بشناسیش برای زندگی و ازدواج

چه جالب پسر منم ۸سالشه با این تفاوت که پسر من کنارم نیست و نبودن مادرو تجربه میکنه

اگه بتونی با یه شرایطی ببینیش خیلی بهتره برای پسرت۔

چون بالاخره به دنبالت خواهد اومد وقتی بزرگتر شد

چرا اخه دختر جون باید سرشار از شوق زندگی باشه اخه۔ اصلا نگران نباش۔ خدای هر کسی ارحم راحمینه۔ بهت ...

باشه ممنون