2777
2789
عنوان

گذشته ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 116 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حستو برا چهارشنبه میگی حس ششم جان؟ چی از چهارشنبه این هفته حس می‌کنی برام؟

سلام۔

والا هیچ چیز جدیدی حس نمیکنم۔البته حال روحی خودم چون مساعد نیست

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
سلام عزیزم فدا سرت ببخش مزاحمت شدم انشاالله بهتر بشی قربونت 

امیدوارم برای شماهم بهترینها اتفاق بیفته۔

شرمنده

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
سلام لطفاً هرچی حست در مورد من می‌دونه بهم بگو، شوهرم چقدر دوستم داره؟ بچه دوم میارم؟ وضع مالیمون او ...

امیدوارم هر چیزی که بصلاحتون هست براتون اتفاق بیفته

چرا چیزی نگفتی در موردم

تا وقتی خدا هست چرا بنده۔

لطف خدا شامل حالتون باشه انشالله

من شرایط روحی مناسبی ندارم این روزها۔شرمنده 

تا وقتی خدا هست چرا بنده۔ لطف خدا شامل حالتون باشه انشالله من شرایط روحی مناسبی ندارم این روزها۔شر ...

حس کردم بخدا نزدیکی، بعد یجا خودتون گفتید خیلی چیزا رو حس میکنید، انشالله ارامش سهم قلبت💚

حس کردم بخدا نزدیکی، بعد یجا خودتون گفتید خیلی چیزا رو حس میکنید، انشالله ارامش سهم قلبت💚

حال عمومی هر ادمی تو ارتباطش با خدا و اطرافش دخیل هست من چند روزه حالم خوب نیست۔

شرمنده،

برای حل هر مشکلی سوره یس رو بخون خیلی ارامش بخشه و مشکل گشا۔

هر روز صلوات بفرست و از خدا بخواه مشکلاتت حل بشه۔

حتما خودتون اینا رو بهتر از من میدونید۔

موفق و شاد و پیروز باشید کنار عزیزانت

منم سال 88 با همسرم نامزد شدم بعدش هم ازدواج و یه زندگی رویایی .تازه خدا بهمون یه بچه داده بود که همسرم مریض شد پا درد و کمر درد و بعدش فهمیدیم کنسر خون هست .یک سال تحت درمان تا 26 فروردین 96 من و پسر یک ساله اش رو تنها گذاشت و خودش آسمونی شد

تو تاپیک نگار دیدمتون 

چه قدر ما همدیگه رو میتونیم درک کنیم

کاربریم 12ساله شده❤️💙💚💛

منم سال 88 با همسرم نامزد شدم بعدش هم ازدواج و یه زندگی رویایی .تازه خدا بهمون یه بچه داده بود که هم ...

اه واقعا

خیلی سخته برام،

همسر من کلا۳۵روز شد از روزی که فهمیدیم سرطان داره تا فوتش۔الان خیلی حسرت میخورم کاش بیشتر کنارش میموندم،کاش بیشتر باهاش حرف میزدم،

انشالله تن سالم داشته باشی و پسرت رو بزرگ کنی و شاهد موفقیتهاش باشی،

منکه همیشه حس میکنم همسرم خونست و دلتنگ ماست خیلی خوابش رو میبینم و همش باهم حرف میزنیم،

شما چطور میگذرونی این روزها رو