2777
2789
عنوان

گذشته ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 116 پست

منم هفت سال گذشته و نمتونم فراموشش کنم.بعضی رو اینقدررررر دلم براش تنگ میشه که نگو به قول شما فکر میکنم تو خونه پیشمه

من خودم رو سرگرم کار کردم و تربیت پسرم

کاربریم 12ساله شده❤️💙💚💛

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما چی کار میکنید؟

منم شاغلم سر کار میرم و با تربیت پسرم مشغولم

خوشحال میشم هر وقت دلتون خواست باهم صحبت کنیم،یه وقتایی حس میکنم باوجود اطافیان کنارم خیلی تنهام و بغض میکنم،خیلی حسرت و دلتنگی دارم

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
استارتر روحشون قرین رحمت الهی باشه. اتفاقا الان داشتم آهنگ از وقتی تو رفتی..و...گوش می دادم که داستا ...

انشالله بهترینها براتون اتفاق بیفته۔

والا شرایط مناسبی ندارم

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
حتما عزیزم براتون درخواست دوستی میفرستم

انشالله تن سالم داشته باشید و در کنار پسرتون در آرامش زندگی خوب و خوشی داشته باشید،

از راه دور میبوسمتون مادر فداکار و مهربون

سلام خوبی.من و شما خیلی شبیه هم هستیم.هردو کارمند هردوسال۸۸ ازدواج کردیم و هردو همسرمون را دراثر سرط ...

همه شباهتهامون خوب بود غیر از اخری

ارزو میکنم هیچ انسانی شریک زندگیش رو از دست نده وقتی خودش جونه

خدا به دلتون صبر بده و توان تحمل این درد

خدا حافظ خودتون و خانواده تون باشه

شرمنده اگه ناراحت نمیشید چند وقته همسرتون فوت شدن

؟

اردیبهشت میشه دوسال.ببخشید اشتباه کردم که همسرتون را در اثرسرطان ازدست دادین؟

نه همسر منم سرطان داشت

منظورم این بود کاش این شباهت رو نداشتیم،یه جورایی نمیخوام هیچ انسانی غم داشته باشه

امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشید