2777
2789
عنوان

گذشته ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 116 پست
خواهش میکنم باید با شما صحبت میکردم🧡لطف میکنی ی دنیا ممنون عزیزم🧡🧡حجابم معمولی نماز و روزه قبلا ا ...

اهان ک اینطور پس.چشم حتما منم سعی میکنم بخودم و تنبلیو کنار بزارم.فداتون بشم❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘لطف کردین😘❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم باید با شما صحبت میکردم🧡لطف میکنی ی دنیا ممنون عزیزم🧡🧡حجابم معمولی نماز و روزه قبلا ا ...

ببخشید اما اینکه میگید«باید با من صحبت می‌کردین» منظوره خاصی دارین؟ یعنی شما واسطه ای بودین بین من و مادرم؟

ببخشید اما اینکه میگید«باید با من صحبت می‌کردین» منظوره خاصی دارین؟ یعنی شما واسطه ای بودین بین من و ...

ی حسه ...حس میکنم باید با شما و استارتر این تاپیک صحبت میکردم نمیدونم چطور توضیحش بدم

پسری که دوسش دارم حسش بهم چیه؟

به نظرم خیلی محافظه کار هستی۔

و نمیخوای چیزی رو بروز بدی۔

اما انگار کسی از دلت خبر نداره و رازت رو خیلی تو دلت نگه داشتی۔به نظرم کمی ابراز کن

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
ببخشید اما اینکه میگید«باید با من صحبت می‌کردین» منظوره خاصی دارین؟ یعنی شما واسطه ای بودین بین من و ...

قبول کن هیچ اتفاقی تصادفی نیست

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
درسته.اون حسش به من چیه؟ینی منتظره من ابراز علاقه کنم؟

اره بهتره تا حدی قوانین خودت رو بشکنی۔

عشق حد و مرزی نداره۔

من اینو تجربه کردم

حس میکنم فردا تو یه کوچه سرد هستی و تنهایی۔ خیلی سرد

فم اخرت باشه عزیزم هرچند اگر هرچقدر غم اخر ادم باشه داغ کسی ک دوسش داشتی میسوزونتت منم دوستم 4 زوز به سال نو فوت شد پشت بندش 7روز بعد اون یکی دوستم فوت شد دارم خفه میشم کلی باهم خاطره داشتیم اما اون رفت 💔🖤

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔