2777
2789
عنوان

گذشته ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 116 پست
خدا رحمتشون کنه روحش شا د خدا بهتون صبر بده   براشون فاتحه خوندم .میشه درمورد من بگید چی م ...

برگشت اون به خودت بستگی داره باید واقعا از ته دل بخوایی

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
بهتره به این مسائل فکر نکنی۔ ذهنت خیلی اشفته شده۔ نه در ارتباط نیست

میشه ب منم بگین.اکسم هدفش از پیام تسلیتی ک واسه فوت مامانم فرستاد،احترام بود یا بهونه ای بود واسه شروع دوباره؟ پیشقدم میشه واسه شروع؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درسته.اما تو روایات هم داریم ک بیماری مثل برگی،گناهان رو میریزه.خداوند بخاطر اینکه از این امتحانات س ...

ولی خیلی اوقات برای تعالی روح انسانهاست۔

امیدوارم خدا بهتون صبر جمیل بده ‌۔

روحشون شاد۔

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
میشه ب منم بگین.اکسم هدفش از پیام تسلیتی ک واسه فوت مامانم فرستاد،احترام بود یا بهونه ای بود واسه شر ...

بهتره مثبت فکر کنی ۔

چون در هر صورت به فکرت بوده

خواستش از ما اینه؟ شله زرد دادیم همین هفته ی پیش.انشالله ایندفعه برنج و یه نوع خورشت میدیم پس... ش ...

اره حس میکنم دوست داره واسش نذر بدید (به افراد نیازمند)دوستون داره و ازتون راضیه ولی وقتی زنده بود یسری از کارایی که دوست نداشت رو انجام میدادید (اینو در مورد شما حس نمیکنم بقیه خواهر برادراتون)شاید یکیشون ولی در کل راضیه چون مهربونه و ارزوش خوشبختی شما بود البته حس میکنم از یکیتون یه مقدار دلخور بود زمان حیات ولی الان راضیه

راستش عزیزم مومن که فکر نمیکنم منم خیلی گناه کردم ولی اگه بخوام از خصوصیاتم بهت بگم هیجوقت بد کسیو نمیخوام دلرحمم همیشه دلم میخواد به بقیه کمک کنم ولی من از بچگی اینطور بودم کار خاصی نکردم اون موقع خیلی بهتر بود چون بچه ها پاک و معصومن ولی میدونم ادمی که گناه نکنه و به خدا نزدیک شه یسری چیزا بهش الهام میشن در کنارش میتونی مدیتیش کن چاکراهاتو پاکسازی کنی 

اره حس میکنم دوست داره واسش نذر بدید (به افراد نیازمند)دوستون داره و ازتون راضیه ولی وقتی زنده بود ی ...

اهان.درسته.ممنونم عزبزم.خیییییلی خییییلی لطف کردین.انشالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده.حتما امشب دعا تون میکنم..‌

ببخشید اما میخوام بدونم شما ب نماز و روزه و حجاب و  واجبات دینی رو چقدر رعایت میکنید؟ چون خودم تو نماز تنبلم و حجابمم زیاد اوکی‌نیست...

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم همیشه سلامت باشی عزیزم میتونم ی سوال ازت بپرسم ؟

بفرمایید

اهان.درسته.ممنونم عزبزم.خیییییلی خییییلی لطف کردین.انشالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده.حتما امشب د ...

خواهش میکنم باید با شما صحبت میکردم🧡لطف میکنی ی دنیا ممنون عزیزم🧡🧡حجابم معمولی نماز و روزه قبلا اره ولی منم یمدت تنبلی کردم انشالله میخوام دوباره شروع کنم شماهم حتما بخون🧡🧡اگه تونستی نماز شبم بخون